Nejste přihlášen/a.
když jsem někde na návštěvě apod. tak příležitostně pozoruji, jak mají ostatní řazené programy na TV. jak to máte vy? máte k tomu nějaký klíč (oblíbenost, logika atd)? já osobně čt1,čt2,nova,prima,nova cinema,prima cool,prima zoom,barrandov,fanda,čtsport,fajnrock, pak ostatní placené satelitní programy. óčko,prima love,šlágr to se nedá, tak to je někde na konci
ČT1, ČT2, NOVA, NOVA CINEMA, PRIMA, PRIMA COOL, PRIMA LOVE, PRIMA ZOOM, SMÍCHOV, BARRANDOV, DÉČKO, ČT24, pak různé co mne moc nezajímají, a na konci RETRO, ÓČKO a ÓČKO GOLD, abych se na ně dolistoval "z druhé strany".
Mám to tak asi na šesti TV (STB, PC CARD) kterým šéfuji, někdy s minimálními obměnami podle dostupných programů v dané lokalitě...
Ahoj. Už to takhle řadím dlouho. čt1, čt2, čt24, čtsport, Prima. Cool,Love. ZOOM, NOVA HD,CINEMA, Barrandov, Fanda, Dajto, Relax, Rebel, Retro, TVRegina, ČTD, Smíchov, Telka, Viasatexplorer, Viasat HISTORY, History HD, Sport5, Discovery, Očko, Regionálnítelevize, MarkízaHD, TVJoj, JOJ Plus,Markíza, Doma, STV1, STV, TVPaprika, Active, a pak ještě nějaké. Je to ze saťáku.A z darovaný spřátelený karty.Od kámošky. Ta i všechno ladí a dává do kupy. Většinou mi jde muzika na Retru a Rebelu a potom pořady na ČT2, ZOOMu a z Viasatů a pod.
U mě:ČT1,ČT2,ČT24,ČTsport,ČTart,Nova,Nova Cinema,Prima,Prima COOL,Prima Love,Prima ZOOM,Barrandov,Očko,očko Ecpres,Ocko Gold,Fajn rock,Retro,,Sport5.Šlágr,Metropol.Kino Svět,Regina,Noe,Harmonie,Active.
Kabel ani satelit nemám
doplněno 12.05.14 00:47:Proč mě to udělalo ty ošklivý mezery to tedy nevím.Mám tam ještě někaké programy-5 stanic,ale ty blbnou.Nejvíc ale koukám na ZOOM,Retro a ČT1 a ČT2 ale i to je občas.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.