Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Na poradte.cz jsou zbytečné otázky

Od: ujendys* odpovědí: 16 změna:

poslední dobou mi připadá že je na poradte.cz plno zcela zbytečných a hloupých otázek,ale na druhou stranu člověk se tady někdy opravdu pobaví co říkate

zámek
administrátor uzavřel tuto otázku

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Myslis treba zrovna tuto Tvoji otazku? :-P

Ale je pravda, ze obcas to primo bije do oci, ze jde o "otazku pro otazku". *nevi*

betaraybill*
hodnocení

0x

Je to lepší jak lamer. A to jsem už zrušil zobrazování kategorie škola. Hodně mě vždy pobaví dotazy na velikost penisu, vztahy, ženské problémy a podobné. Každý den je jich několik k zasmání

hodnocení

0x

Po měsíci přítomnosti na poradně slušnej objev *smich*

Ono to ale trvá už deset let! ;)

Je to zdejší tradiční součátí. Tazatelé z toho mají radost a čtenáři si to mohou přečíst, ale nemusí...

hop®
hodnocení

0x
Pro kazdeho jsou asi nektere dotazy rozumne a jine zbytecne. Ale chapu, ze treba velikost penisu muze mladeho muze trapit a delat mu opravdu starost. Proto se snazim brat dotazy vazne a bud rozumne odpovedet nebo se nevyjadrovat. A jsem rad, kdyz tazatel moji reakci pochopi.
Chapete? ;)
buss

Joo toho penisa si ponese celý život i s depresemi z toho.

2kedar*
hodnocení

0x

Trefné... ! *palec*

dzordz*
hodnocení

0x

Dokonce i zbytečné odpovědi ;)

hodnocení

0x
Hodně mi jich nepřijde. Co je hloupé pro jednoho je zásadní pro jiného a naopak. :)

hodnocení

0x

Na každé poradně je spousty zbytečných otázek, záleží kdo to hodnotí. tazatel by toto nikdy neřekl.

ukulele*
hodnocení

0x

ale zase si díky těmto perlám říkám, že to se mnou není až tak špatný, ale divím se, co je to za lidi, kteří pokládají takové otázky? Jak se někdo může zeptat, jak velkou plochu lze zastřešit lexanem? Když je někdo bohatý, tak si může nechat zastřešit x kilometrů čtverečních. Tato otázka u mě naprosto postrádá smysl a logiku.

hop®

A co je to "lexan"? *hej*

Polykarbonátové desky - obchodní pojmenování

janncaannca
hodnocení

0x

zadna otazka neni hloupa nebo zbytecna...kdo se pta se hodne dovi a taky stale plati! : lina huba hole nestesti!

zadny uceny z nebo nespadl a nekdy i uceny se muze zeptat na zkusenost jinych

jediny problem vidim v tom, ze odpovidaji ti co o tom nic nevi nebo hadaji, marí tim cas jak sobe tak i tazajicimu, nevim proc to delaji, asi z nudy rekla bych

Ano jso zde takoví co radu začnou slovy ...sice tomu nerozumím, ale..., nebo u problematiky ženské masturbace, odpoví taky bych to rád zkusil :)

Jsou to lidi, co za každou cenu musí kafrat do všeho, ne z nudy to není, je to taková malá duševní úchylka *haha*

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, možná by se dal počet zbytečných otázek značně zredukovat, kdyby admin technicky znemožnil vkládání nových otázek a odpovědí na poradnu. Stav by zůstal konstantní a z kroužku debatního by se stal jen kroužek čtenářský . Zdravím!

doplněno 09.06.14 19:39:

bmbx - no sláva. Už jsem si myslel, že tento příspěvek přehlédnete. Ale, stále se držíte přilepen, jak to pověstné ho*no. Napište už jasně, proč to děláte. A kdybych se dal ke komunistům, tak budeme kamarádi? A jinak si přečtěte Pravidla poradny - teď je porušuji už i já.

doplněno 09.06.14 20:01:

bmbx - omlouvám se za prudkou reakci. Ale, už jsem zde čelil několika útočníkům a je to vždy dost nepříjemné. Já to nedělám - nemám tu potřebu se takto na někoho přilepit a prezentovat se. Nejste tedy první, ale houževnatý jste dost . A k těm komunistům se nedám!

doplněno 09.06.14 21:57:

bmbx - dostal jsem upozornění z nejvyšších míst, tak už jen stručně. Ještě jednou se Vám omlouvám.

Přesto si dovolím tvrdit, že pokud to měla být citace toho, co jsem měl napsat já, tak je to nepřesné, není to celé a neuvádíte, že šlo o Volnou diskuzi (pokud si to ještě pamatuji). Já přeci nemohu za Vaší neschopnost rozeznat humor nebo nadhled. Někdo radí tak, že dělá machra a uvádí technické termíny a někdo zase tak, aby to tazatel pochopil. Co je pro laického tazatele lepší nebudu hodnotit. Myslím, že proč jsem psal o komunistech, víte dobře - tam je ten počátek Vaší "přítulnosti". Chtěl bych Vás slušně požádat, jestli by to šlo, vyberte si už zase někoho jiného a na něho se přilepte. Omlouvám se, že to bylo delší, ale ještě bych měl co napsat. Nemohu, neb BAN je velmi blízko.

Já souhlasím s názorem janncaannca, nejsou zbytečné otázky, jsou zbytečné odpovědi, viď bene? *haha*

doplněno 09.06.14 20:20:

ben: jsi divnej... :-D

potrefená husa? Já nezačínám rady slovy ...sice tomu nerozumím, ale...nebo rád bych zkusil masturbovat stříkající vodou do vagíny...a našlo by se toho více, prostě zcela zbytečné odpovědi *haha*

Jsem na poradně už nějaký rok, ale tohle je síla :)

doplněno 09.06.14 20:21:

A nevím proč do toho motáš komunisty, ale o to jsi divnější...

doplněno 10.06.14 00:31:

bene, bene, bene :)

- jsi divný a jestli zde někdo nerozumí humoru tak jsi to zrovna ty, jsi mi zcela ukradený, ale pokud radíš blbě je povinností každého rádce tě opravit, dělá se to tu běžně a vzájemně, někdo je holt divný a navíc ješitný :-D

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]