Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chci se zde vyzpovidat, protoze věřim že většina lidí zde jsou inteligentni.
Zamiloval jsem se do své učitelky a to až po uši, pořad na ni musim myslet, co asi v tu chvili dělá, představuji si jak ji představim rodině nebo jak se prochazíme po parku. Jsem hodně citlivý, takže hodně kvůli tomu brečím, a dělá mi problém abych se nerozbrečel i na veřejnosti. Teď u nás bude pouť, jak rad bych ji tam měl a pozval ji na oběd, nebo kamkoliv jinam. Jsem idealista a jednou bych chtel dokazat něco velkeho, jako Steve Jobs nebo N.Lauda. Mám strach že jak začnou prázdniny, už ji nikdy neuvidím, pokud ji nepozvu na tu pouť nebo kamkoliv jinam, musim aspon vyznat své city k ní. Chce se mi z toho brečet. Chci ji a strašně ji miluji. Moc vas prosim, nepiste jak je to nemozne protoze je ucitelka nebo protoze je o 13 let starsi, protoze je blaznum co věří že dokažou změnit svět se to opravdu podari. Me je 15.
Dobrý den, krásný příběh mladého hocha plného ideálů. Chudák paní učitelka, která ke své práci musí ještě čelit láskám svých žáků. Pokud je to žena normální, tak Vás (citlivě) odmítne, ale asi ji to zvedne sebevědomí a udělá radost. Tak, tu radost ji udělat můžete, ale tím to skončí. A kdo nemiloval svou učitelku? Jejda, nás bylo. Zdá se to být trochu cynické, ale je to upřímné - nechte si na paní učitelku krásné vzpomínky a podívejte se po holkách svého věku. Když najdete tu správnou, která Vás bude motivovat, tak snad i něco v životě dokážete. Zdravím!
doplněno 04.06.14 09:25:miloko - v pohádkách také vítězí dobro nad zlem. A v realném světě=? Snad bude lepší, aby ten chlapec prozřel hned a neměl trauma. To, že chce slyšet něco jiného, není podstatné. Podstatná je realita, ne fantazie.
Ona jako profesionální pedagog to musí zvládnout a také to zvládne. Je zbytečné psát dotyčnému,že to skončí a že jsme byli také zamilovaní a pod.. Uvědomte si,že on je mladý a právě to žije a nechápe Váš nadhled.Je zbytečné mu psát,že to skončí, když některé části jeho psychiky jsou samy od sebe přesvědčené o opaku.Je třeba odvahu jít říci jí to,aby se psychika zkonfrontovala se skutečností a mysl si uvědomila fantazii od skutečnosti. Každopádně milovat kohokoliv stojí vždy za to.
Pokud ji máš opravdu rád. Napiš ji nějakou decentní básničku a k tomu třeba květinu s poděkováním že je vyjímečná žena. Pak bude záležet na ní jak to vezme. Nepočítej ale že ti padne kolem krku a bude tě milovat. Bude ji to milé...ale pokud by jsi si s ní něco začal a ona s tebou má problém a poletí. A bude mít i problémy jinde. Nemysli si, že jsi jediný který chtěl svoji učitelku...a nebylo to jen na základce...ale pokud ji opravdu miluješ, napiš ji jen tu básničku, dej květinu - popřípadě udělej růži z ubrousku a dej. Bude mít třeba památku, vzpomínku. Ty to vyřešíš s grácií a možná za pár let se opravdu sejdete na večeři.
Nauč se ovládat své city, předávat je a ženy budeš mít u "nohou"...
Dobrý den,
Vám je 15, jí 28. Myslím si, že to asi nevyjde, ale neztrácejte víru. Pokud chápu dobře, jste teď v deváté třídě, školu opouštíte a jdete se vzdělávat jinam. Proto se nemusíte bát, že kvůli Vám bude mít problémy. Budu tedy ve své odpovědi vycházet z toho, že to není nereálné, byť si to úplně nemyslím. Není úplně vhodné jí zvát na rande, tudíž nikam na večeři, ani na pouť. Kontaktoval bych ji neosobně. Pokusil bych se zjistit její soukromý email, který má doma a nečte ho jen jednou za týden ve škole. Nebo ji hoďte do schránky dopis nebo něco podobného, nějak jí pošlete vzkaz, třeba v třídnici nebo něco na ten způsob. Napiště ji ale jen, jestli byste nemohli zajít na čaj nebo na kafe třeba. Ale jako učitel a její spolužák. Nebo ji požádejte o doučování, pokud něčemu třeba nerozumíte. Trochu věřím tomu, že Vám to vyjde, protože mám kamaráda, kterému něco podobného několikrát vyšlo. Neznamená totiž, že ten, komu je 15let, musí být životem neotřelé dítě s obdobnými názory. Může to být po psychické stránce totálně vyspělý člověk, který může s 28letou slečnou vést rozhovor na naprosto vyspělé úrovni. I tak ale to neznamená, že se z Vás stane pár. Můžete být ale kamarádi, to je totiž už mnohem pravděpodobnější. Hlavně vězte, že určitě nejste sám, kdo z jejich žáků o ni stojí a určitě má přítele. Pokud jste ale morálně vyspělý, je tam malé procento naděje. Vím o případech, kdy to vyšlo. Tak hlavu vzhůru a nějak neosobně se jí zeptejte, možná by to šlo i ovšem i osobně, jestli by někdy s Váma nezašla na kafe popovídat si! Držím Vám palce!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.