Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak přesvědčit dívku

Od: marannello odpovědí: 3 změna:

Jak přesvědčit vážně dívku aby mě potvrdina přátelství na facebooku? Něco ji pochválit?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kristyn3*
hodnocení

0x

já bych to nechala tak jak to je a vůbec bych se nikomu nepodbízela tím, že mu budeš něco vychvalovat jen aby ti přijal přátelství, možná tě neche příjmout, protože má k tomu nějaké osobní důvody. Až ona bude chtít, tak ti tu žádost potvrdí, vůbec bych na ni netlačila, podle mě by to bylo jen horší.

indigo
hodnocení

0x

Promiň, ale tohle je vážně stupidní dotaz :D Když tě nechce potvrdit tak se nevnucuj ne? A nebo je to taková tragédie, že tě někdo nechce mít v přítelích na tak "důležité věci" jako je facebook? :D

iz*
hodnocení

0x

A ty bys vážně stál o přátelství tak povrchní dívky, jíž by k potvrzení tvé žádosti o přátelství stačilo něco pochválit? Buď budeš nápaditější, nebo to nech plavat!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]