Nejste přihlášen/a.
Srdečně zdravím, nemohouc usnout pustil jsem si tv a zrovna byl někde díl slovenského Nikdo není dokonalý, Aj múdry schybí, byla tam položena otázka a odpovědi na ní mi vyrazily dech a přinutili mě zapnout pc a napsat jí sem, no bylo to fakt maso. Odpovězte prosím a tipněte si, kolik lidí správně odpovědělo. Kde můžeme vidět / potkat lidi, kteří se narodili ve třetím tisíciletí?
Odpověď zatím nenapíšu, protože bych se asi připravila o zábavu. Správných odpovědí tipuji 0 (nebo 1 - nepamatuji si, jestli šlo tipovat nulu).
a nejlepší hláška : vysvětlila jsem do dobře? Já se na tyto soutěže nedokážu dívat a nikdy se tomu nesměju. Jen kroutím hlavou. Jen jednou jsem se smál a kroutil hlavou zároveň, jak p.Krampol sebejistě pokládal otázku, jestli mají kapři zuby a pak prohlásil, že mysleli jako že ne. Hm, asi jako že velká žížala je malý had...
Já bych odpověděl v Praze, nebo v jakémkoliv jiném městě (teď doufám, že v tom není nějaký jiný chyták a nedělám ze sebe vola já).
Vzpomínám si, jak se jednou české Nikdo není dokonalý ztrapnilo tím, že položilo otázku kolik "n" je ve slově nevinen, podle pánu z televize prý 4. Fascinuje mě, jak jsou doopravdy ti lidi blbí a ani moderátora, ani Krampola a ani hosty to nenapadlo. Když už si chci dělat legraci z ostastních (nic proti), nesmím ze sebe dělat debila.
Dobrý den, volební právo je ještě zanedbatelné - větší "švanda" bude po nastolení přímé demokracie. Referendum na vše teprve ukáže vyspělost národa (bohužel). Zdravím!
Na Krampola nekoukám na Slováky občas kouknu ale co to neuvádí Vacválová + Andráši už to není ono. U něterých odpovědí si myslím, že lidé to ví ale aby to bylo zábavné, říkají seběvětší blbosti a možná za to i dostanou zaplacené. Tip: 0 , zvláště jesli se ptali, jak je u nich zvykem v nějaké zapadlé a nejlépe romské vesničce. Dokonce bych tipla, že někdo odpověděl, že v muzeu a mžná do toho zapojil i mumie.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.