Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aj múdry schybí

Od: ukulele* odpovědí: 13 změna:

Srdečně zdravím, nemohouc usnout pustil jsem si tv a zrovna byl někde díl slovenského Nikdo není dokonalý, Aj múdry schybí, byla tam položena otázka a odpovědi na ní mi vyrazily dech a přinutili mě zapnout pc a napsat jí sem, no bylo to fakt maso. Odpovězte prosím a tipněte si, kolik lidí správně odpovědělo. Kde můžeme vidět / potkat lidi, kteří se narodili ve třetím tisíciletí?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Odpověď zatím nenapíšu, protože bych se asi připravila o zábavu. Správných odpovědí tipuji 0 (nebo 1 - nepamatuji si, jestli šlo tipovat nulu).

ukulele*
hodnocení

a nejlepší hláška : vysvětlila jsem do dobře? Já se na tyto soutěže nedokážu dívat a nikdy se tomu nesměju. Jen kroutím hlavou. Jen jednou jsem se smál a kroutil hlavou zároveň, jak p.Krampol sebejistě pokládal otázku, jestli mají kapři zuby a pak prohlásil, že mysleli jako že ne. Hm, asi jako že velká žížala je malý had...

hodnocení

0x

Já si stejně myslím, že v pořadech tohoto typu vybírají z mnoha odpovědí jen ty, které jsou co nejvíce k pobavení.

jmhad*
hodnocení

0x

Kolega ernie má pravdu.Když to člověk sleduje celé,tak,na rozdíl od našeho pořadu, neodpovídají na otázky ti samí.

hodnocení

0x
Ten program má malý rozdíl proti českému. V čechách se autoři tvářili že se dá přibližně odhadnout podle složitosti otázky, kolik padne správných odpovědí. Slováci z toho udělali těžkou tipovačku,kolik správných odpovědí zařadí režizér. A to ani nemluvim o nápadu " blbější vyhrává " který taky může nutit respondenty říct co největší "haluz " aby se dostali do hry o 111€
Zkrátka - když jsem to viděl poprvé taky jsem si říkal jak propastný rozdíl v inteligenci je mezi čechy a slováky, než mi došlo že o tom ten program není.

hodnocení

0x

Zajímalo by mě, kolik lidí opravdu odpovídalo a kolik odpovědí tvůtci vybrali. To ani neuvažuji o typech, mezi kterými vybírali. Strašné držky!

fote
hodnocení

0x

Já bych odpověděl v Praze, nebo v jakémkoliv jiném městě (teď doufám, že v tom není nějaký jiný chyták a nedělám ze sebe vola já).

Vzpomínám si, jak se jednou české Nikdo není dokonalý ztrapnilo tím, že položilo otázku kolik "n" je ve slově nevinen, podle pánu z televize prý 4. Fascinuje mě, jak jsou doopravdy ti lidi blbí a ani moderátora, ani Krampola a ani hosty to nenapadlo. Když už si chci dělat legraci z ostastních (nic proti), nesmím ze sebe dělat debila.

paw*
hodnocení

0x
Ja bych rekl, ze je muzeme videt/potkat kdekoliv. Bo 3.tisicileti zacalo 1.1.2001.

hodnocení

0x

U tohoto pořadu mě nejvíc zneklidňuje to, že i tito lidé mají volební právo.

ben®

Dobrý den, volební právo je ještě zanedbatelné - větší "švanda" bude po nastolení přímé demokracie. Referendum na vše teprve ukáže vyspělost národa (bohužel). Zdravím!

lidus*
hodnocení

0x

Na Krampola nekoukám na Slováky občas kouknu ale co to neuvádí Vacválová + Andráši už to není ono. U něterých odpovědí si myslím, že lidé to ví ale aby to bylo zábavné, říkají seběvětší blbosti a možná za to i dostanou zaplacené. Tip: 0 , zvláště jesli se ptali, jak je u nich zvykem v nějaké zapadlé a nejlépe romské vesničce. Dokonce bych tipla, že někdo odpověděl, že v muzeu a mžná do toho zapojil i mumie.

24.04.14 09:57
hodnocení

0x

hodně.

jabraka*
hodnocení

0x

Tento pořad se nesmí brát moc vážně.Zamýšlet se není potřeba,je třeba se zasmát a vypnout televizi.Kromě toho je na pořadu jak název - Nikdo není dokonalý - tak i ten - Aj múdry schybí.Jen se liší hosty.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]