Nejste přihlášen/a.
Zdravím!
Mám menší problém ... žiji v rodině, která mě tak trochu drží neustále doma takže od světa. Nemám šanci chodit ven sama nebo s kamarády. Také v mé rodině je velká nenávist mezi všemi... A ještě k tomu jsem před rokem byla tři měsíce v nemocnici a ještě k tomu jsem chodila na základku, ale problém je v tom... že od poslední dobou nedokážu ovládat svů vztek. Snadno se rozčílím ať už se jedná o prkotinu, ale také nenávidím svojí rodinu... nenávidím je, protože neustále se hádají, nesnáší se a hlavně od malička to vše snážím ... Jenže já v poslední době mám problém i s vlastním ubližováním a tím mám na mysli, že když mám vztek tak si snadno sedřu kůžu nehtem nebo jsem jednou si i zlomila ruku, když jsem dala pěstí do dlaždiček na školních toaletách ... Ale teď mám do toho i nemocnou babičku a tím jak je náročná a neustále na mě a mamku nadává ... tak se neudržím a dávám ruku v pěst a už na ní nadávám v duchu ... V poslední době se o ní starám já, protože mamka chodí do práce ... ale i přesto na mě hází vinu, že mě její zdraví nezajímá a přitom jsem, už deset dní nespala ... A proto se ptám myslíte, že bych měla jít k psychiatrovi nebo snad rovnou do léčebny? Děkuju.
Vynech nadsázku (10 dnů a nocí beze spánku ti nevěřím) a zkus to napsat ještě jednou. Třeba se pak dočkáš i nějaké odpovědi. Ale myslím si, že návštěvou psychologa nebo psychiatra bys nic neztratila.
Já jí to věřím a doporučoval jsem jí ať se uchází o zápis do české guinessovky, ale někdo mi to smazal a nevím proč, a toho psychiatra také, sám k němu ( k ní ) také chodím.
doplněno 23.04.14 22:05:co je tak závadného na :
1) psychiatr ( jako návštěva psychiatra a vyzvednutí si léků, které jí budou ku prospěchu )
2) návštěva agentury Dobrý den, www.dobryden.cz , maj sídlo v Pelhřimově a je to prostě česká guinessovka, světový rekord,je 264 + - hodin a český má už určitě !
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.