Nejste přihlášen/a.
Zajímjí mě názory tetovaných i netetovaných na to, že jestliže si jednou dám tetování, po čase přijde nutkání k dalšímu. Já se tomu třeba nebráním, a problém s tím nemám, ale mnozí lidé, toužíci po jednom tetování se bojí zavislosti na základě tohoto názoru. Co si o tom myslíte?
Něco na tom bude, sestra se nechala poprvé tetovat v loni - je to pěkný, zamaskovala tím hnusnou jízvu. Ale od té doby často projíždí různé tatéry, jejich styly, motivy a přemýšlí co kam dál... Vidí se s celou nohou potetovanou, ale to jí celá rodina vymlouváme.
Je fakt, že to nutkání znám, ale nijak to neřeším, protože když na to mám peníze a vím kam a co bych chtěl, nemám problém. Už jsem majitelem devíti kousků ale žádného z nich nelituji a kdybych ho neměl, klidně bych ho dal znovu. Jsem uvážlivý člověk a dlouho a dobře jsem se rozmýšlel o tom co a kam si dát a hlavně, jaký to má pro mě význam.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.