Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký vybrat účes nebo na co dbát?

Od: aklakasdamklas odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,

je mi 14 let. Mám tmavě hnědé vlasy skoro do černa. Nejsem žádný fešák a něják hezky nevypadám, jsem takový obyčejný kluk :)

No a můj problém je, že mám na hlavě tzv. vrabčí hnízdo. Ráno vstanu a když na sebe nehodím litry vody, tak ty vlasy nelehnou. Ale když už, tak mám ty vlasy takové připadlé k hlavě. Na vrcholu hlavy mě to všechno stojí a nejde to pořádně ani sčesat. Četl jsem na internetu, že to není přitažlivé a nějak to není také pěkné.

promuze.blesk.cz/...

No, pokaždé když jdu k holiči, tak si to jen zkrátím a konec. Nedokážu si říct, jaký chci účes. Protože pořádně nevím jak to na mě bude vypadat. Nevím jak se gelovat, nevím nic. Líbí se mi dost účesů, ale myslím si, že žádný prostě k tomu mému ksichtu nebude sedět a pak už to nebudu moct vrátit a budu vypadat jak blázen.

Můžete mi nějak poradit? Nebo jen nějak abych se mohl gelovat vlasy, jakkoliv.

Díky :))

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zdravím, základ je v kvalitním střihu. Pokud Ti na účesu tak záleží, musíš navštívit kvalitního kadeřníka. Ten by Ti měl poradit, jaký účes se hodí k Tvému obličejí, a také poradí s gelováním. Samozřejmě kvalitní kadeřník něco stojí.

Jinak s gelováním Ti může poradit někdo z rodiny, sourozenec, nebo ze třídy, spolužák, kamarád. Pokud se Ti líbí něčí účes, nestyď se zeptat, ke kterému kadeřníkovi či kadeřnici chodí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]