Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poznáte s čím je křížená?

Od: krkovicka* odpovědí: 9 změna:
Dobrý den.Tuto roční fenku nalezl jako štěně které ještě potřebovalo matku, můj neví.bratr v popelnici.Zachránil jí.Miluje ji.Jen se nemůže dopatrat jaké rasy v ní jsou.
doplněno 11.01.13 13:29: Jmenuje se Šarinka.

Poznáte s čím je křížená?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tady už se snad ani pátrat nedá. Tam je pomícháno úplně všechno a už po mnoho generací.

Miluju tyhle "orginály", tvrdím, že když se předci pářili ryze živočišně, bez chovatelských kalkulů a tabulek, musí potomci mít všechny nejlepší psí vlastnosti pěkně pohromadě.

hodnocení

0x

Tatínek byl kříženec, maminka byla kříženec, oba dědečkové byli kříženci, obě babičky byly kříženci, všechny 4 prababičky byly kříženci, 4 pradědečkové byli kříženci, 8 praprababiček bylo křížených, 8 prapradědečků bylo křížených . . . . . . . . . . . . . .:D A je z toho holka jako lusk a vyhrála život. A´t ho má pěkný i s rodinou vašeho bratra a s vaší celou rodinou. *srdce*

doplněno 11.01.13 07:37:

Všimla jste si, jak u kříženců pátráme po slavném předku a jak se při zkoumání minulých životů snažíme dopátrat, že jsme byli Kleopatry, slavní boháči, významní pěvci, státníkové, bohatí, krásní, slavní. Nikdo nechceme být prostě kříženci, žehličky, žebráci, pradleny, bezdomovci. Hledáme kousek "rasy". *hi*

krkovicka*
hodnocení

Ona vděčná je.Jen ještě zlobí jako štěně a venku sežere všechno od vajglu po kamení.Ale hlavu má jak lovecky pes,aspoň se mi to tak zdá.
doplněno 11.01.13 08:11: Ale zase podle toho širokého a střapatého krku třeba i německý ovčák...Asi toho tam bude opravdu moc ;)
iz*

Lovecký pes mne také napadl... Každopádně je moc hezká, musíte z ní míst radost.

doplněno 11.01.13 08:07:

Oprava: ... z ní mít radost.

hahanaj*
hodnocení

0x

to je pouliční směs ,ale vděčnej psík*srdce*

ladaadal*
hodnocení

0x

Nedivím se, že se bratr nemůže dopátrat všech ras. Je jich tam tolik, že by se to na papír nevešlo :D. Krásná voříšková holka. Pravý pouliční voříšek. Je hezká, hodná, chytrá, co chtít víc.*palec*

hodnocení

0x

Je krásná. Přesně takového jsem před lety měla Čertíčka. Byl chytřejší než celý senát dohromady. Někdy jsem se až divila, co v tom pejskovi je.

Tihle kříženečci bývají úžasní. Mějte ji rádi, zaslouží si to. Jaga.

albatros498022*
hodnocení

0x

Na 100% jsi jistý nejsem, ale myslíl, že jak otev tak i matka byli psího původu.

haninka*
hodnocení

0x

Tak já mám úplně, ale úplně to samé akorát s trochu delší srstí. Kámoš vet mi říkal že je to přes 20 ulic a že to má špicí ocas.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]