Nejste přihlášen/a.
Dobry den, od kolika let se smi jit na tetovani bez zakoneho zastupce?dekuji
Jak? Vzdyt v kazdem tetovacim salonu mi reknou, ze musim pockat do osmnacti ne? Ja totiz potrebuju zakryt jednu jizvu po sebeposkozovani...samozdrejmne ted toho lituju a jelikoz mam na ruce vyryte jmeno, tak se mi nechce cekat az do 18-ti...kdyz poprosim rodice, tak ti mi reknou at si pockam nebo v zdanem pripade..poradte mi prosim jak na ne dekuji moc
Pokud to jméno neni vyrytý kobercovym nožem (osobně viděno) tak se jizva časem stáhne, zmenší, svraští nebo to nazvy jak chceš. Ale ani tetování ti nepomůže a hned co se trošku opálíš začne jizva svítit na metry daleko takže si toho každej tak jako tak všimne.
Jak casem? Ja uz to mam rok a je to furt stejny... ani leser mi nepomohl...a to uz vim, ze kdyz vyjdu na slunko, tak se mi to jeste vic zvyrazni... ale kdyz budu mit cerne tetovani, tak to byt videt nemuze ne?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.