Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tetovani-od kolika let?

Od: boruvka* odpovědí: 8 změna:

Dobry den, od kolika let se smi jit na tetovani bez zakoneho zastupce?dekuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

18 let

doplněno 21.04.14 10:22:

U zákazníků mladších 18 let se požaduje písemný souhlas podepsaný jejich rodiči či zákonnými zástupci, případně osobní doprovod rodičů či zákonných zástupců

pfpetr*
hodnocení

0x
Rodiče za tebe ručí do 18 . Pokud ti někdo udělá tetování ve 14 nic se nestane ale je min slušnost se těch rodičů zeptat jelikož mají spoustu moznosti jak ti tvou tvrdohlavost dat sezrat
boruvka*
hodnocení

Jak? Vzdyt v kazdem tetovacim salonu mi reknou, ze musim pockat do osmnacti ne? Ja totiz potrebuju zakryt jednu jizvu po sebeposkozovani...samozdrejmne ted toho lituju a jelikoz mam na ruce vyryte jmeno, tak se mi nechce cekat az do 18-ti...kdyz poprosim rodice, tak ti mi reknou at si pockam nebo v zdanem pripade..poradte mi prosim jak na ne:( dekuji moc

justanswer

Pokud to jméno neni vyrytý kobercovym nožem (osobně viděno) tak se jizva časem stáhne, zmenší, svraští nebo to nazvy jak chceš. Ale ani tetování ti nepomůže a hned co se trošku opálíš začne jizva svítit na metry daleko takže si toho každej tak jako tak všimne.

boruvka*
hodnocení

Jak casem? Ja uz to mam rok a je to furt stejny... ani leser mi nepomohl...a to uz vim, ze kdyz vyjdu na slunko, tak se mi to jeste vic zvyrazni... ale kdyz budu mit cerne tetovani, tak to byt videt nemuze ne?

iz*

Ale to víš, že to bude vidět i s tetováním. Naopak, může to s ním být ještě horší.

doplněno 21.04.14 22:45:

To "časem" v dřívějších odpovědích znamená více let.

justanswer

Ano je tim myšleno víc let a jak píše ivzez@ může to bejt pak s tetovánim ještě horší.

hodnocení

0x

Za mne NIKDY,ale holt si o tom každý rozhoduje sám!

Pak po 5,10 či X letech zde může být dotaz-mám tetování,jak ho odstranit!

Berte to tak že je to téměř nezvratný zásah do organismu (kůže) a po nějaké době Vám to bude moci vadit!Proto to neberte jako moralizaci ale životní zkušenost!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]