Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Luxorský prsten

Od: adamk* odpovědí: 6 změna:

Ahoj, chtěl bych si koupit luxorský prsten, ale nenašel sem český eshop kde bych si ho mohl koupit. Máte ho někdo z vás? Má pozitivní účinky?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A proč je luxorský? Jak vypadá?

doplněno 20.04.14 16:40:

necoco, myslíte tohle? spiritobchod.cz/... Hmhm, to jsou věci!

necoco

správně se to jmenuje prsten atlantů

lidus*
hodnocení

0x

Netušila jsem oč jde, přečetla vše co našla na nettu a zcela jistě, bych tomu krámu věřila asi tolik jako magnetickému náramku, výkladu karet a všemožným věštbám.

doplněno 20.04.14 16:52:

Tak jestli je to "atlantů"máte jich na nettu hafo třeba zde .

doplněno 20.04.14 16:55:

Jelikož jsem alergická na kov (mimo zlato, titan a chir. ocel) zcela jistě by to na mě učinkovalo, bohužel nikoli pozitivně.

neco

Ještě tazateli poradte z jakého kovu si má vybrat aby to bylo kvalitní. Cín nebo bronz?

hodnocení

0x

Má prokazatelně pozitivní vliv. Zlepšuje náladu, dodává psychické i fyzické síly.

Platí to ovšem jen pro prodávajícího.

paw*
hodnocení

0x
No, kdyz jsou ty velikonocni svatky, tak jeden takovy citat : "Ver a vule tva te uzdravi"

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]