Nejste přihlášen/a.
Ahoj
Včera jsem byl zase po dlouhé době v kině. Zajel jsem si do Brna do Olympie a usadil se do pohodlného křesla přesně v 16:00 podotýkám že jsem docela spěchal abych všechno stihnul. Do kina chodívám často akorát teď jsem měl pauzu. Chtěl jsem jen říct už podle nadpisu že mě docela začínají štvát ty reklamy před představením, skoro 15 minutový blok reklam které nikoho nezajímají. Na trailery filmů se ještě rád podívám a je pravda že se kolikrát rozhodnu díky nim i na další návštěvu kina ale ty REKLAMY Člověk zaplatí 170kč a pustí mu skoro to samé co v televizi. Takže moje otázka zní jak se stavíte k reklamám před představením?
PS: Jinak hezké Velikonoce
Tak, že do kina nechodím. Možná můj gauč není tak pohodlný a moje televize tak velká, zvuk tak pohlcující, ale na televizi mi to stačí. Nehledě na cenu.
A nikdo neustále nevchází a nevychází ze sálu, nechce přes vás jít na toaletu nemáchá před váma rukama. Doma mě nikdo neruší, už ani ta pošta nezvoní.
Olympie a její multikina, drahé a nejvíc mi vadí ti požírači popkornu a pití coly. Na váš dotaz, ano, reklama mi vadí, pokud se chci podívat na film v klidu a bez reklam, počkám si až je na DVD nebo se dá stáhnout a televize 108cm + repráky včetně bufru mi poskytnou dostatečný zážitek. Hezké Velikonoce i vám.
Ano ano, plně s vámi dvěma souhlasím a beru vaše argumenty. Ale já třeba televizi ani domaci kino nemám, jen 24" monitor a u něj sedím na dřevěné židličcce která je na rozpadnutí. Já zase na druhou stranu mám rád atmosféru kina a když jdete v době kdy projekce končí tak v sále je většinou tak 10 lidí a je pohoda. Chtěl jsem jen zdůraznit to že jak píšete je to drahé a oni mají tu drzost pustit 15 minutový blok reklam
mám ty samé pocity. Do kina chodím 2x za rok a vždycky mě to docela naštve... přirovnal bych to ke koupi originálního DVD a promačkávání asi 10ti upoutávek a reklam a upozornění. Když to DVD mám pár let a jednou za rok na to koukám, tak si rvu vlasy proč mám originál a ne kopii, která je ořezaná. Originál bych si už nekoupil.
Kino má i jiné přednosti, proto do něj budu chodit i dál, ač mě ty reklamy se***.
Představa, že budu čekat půl roku než bude Cap na DVD (nebo nedej bože x let, než se ho uráčí dávat v TV), tak to si raděj těch 15 minut reklam odsedím. Stejně na tom DVD bude zase 15 minut "upozornění pro zloděje" a v TV zase 15 minut reklam co půl hodinu... Ještě teda možnost si to stáhnout, ale to by zase nebylo v takové kvalitě (mám malý monitor). Do kina chodím tak 2-3x za rok do většího (na premiéry atd.) a potom tak 5x během deseti dní na Festivalu Fantazie (tam reklamy nebývají). Kdyby kvůli těm reklamám aspoň měli levnější popcorn :D.
doplněno 20.04.14 19:48:Není, ale k čemu je mi stáhnutý film v suprčupr kvalitě, když ho nemám pořádně kde přehrát? Navíc kino... ta atmosféra je tam úplně o něčem jiném... "sdíleně" sledovat ten film... vědět, že "ha! tahle scéna!" okamžik prožívá xy lidí ve stejnou chvíli... (a smát se hlupákům, kteří odejdou před skončením titulků, a přijdou tak o potitulkové scény...)
Já tam nakonec přístě půjdu, také chci za ten film zaplatit a podívat se na něj. Ale co ta reklama? já jsem zaplatil a oni na mě vydělávají dvakrát. Jde o to že poslední dobou je to tak že když je něco zadarmo tak například webové stránky nebo aplikace či hudba nebo youtube je plná reklam a já to chápu jako náhradu za výdaje za provoz a výdělek. Ale když už jsem něco zaplatil tak počítám s tím že sednu v kině 16:00 a pustí mi film, nejhorší je že člověk se na to musí dívat nemůže odejít a vrátit se za 10 minut s tím že už tam možná nebudou. Takže je to taková nucená věc na kterou se musíte podívat a o to mi jde já jsem na reklamy nepřišel. Jinak jak jsem psal víše třeba na trailer se někdy rád podívám a díky tomu návštěvu kina zopakuji.
Vím že je to boj s větrnými mlýny ale jde spíš o téma do diskuze než že bych čekal že tady něco vyřeším.
Naprosto s tebou souhlasim. Zaplatis nehoraznou castku za film a dejme tomu par traileru, a ktomu jako bonus si musis vyslechnout a omrknout reklamy...
Mimochodem ty chodis do kina sam? Kdyz nas je vice, dokazu se do zacatku filmu jeste pobavit. A nekdy prijdu uz o pulku napoje, pac neni co jineho delat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.