Nejste přihlášen/a.
Je mi 17 a jsem strašně hubený. Vážím jen cirka 60 kilo a jsem hubený jak vyžle. Jsou mi vidět kosti, je to hrůza. Rád bych ztloustl a nabral nějakou svalovou hmotu, abych byl mohutnější. Problémem je, že jím jen kuřecí maso. Poraďte, co mám dělat abych vypadal lépe. Jsem sportovec a nemůžu ty kila nahnat. Díky za každou radu.
tuhle otaázku jsme zde řešili už několikrát.
Buď v klidu, však dorosteš.
moje bývalé míry : věk - výška/váha
17 - 180/60
19 - 190/73
20 - 192-75
dnes - 193/125
Ještě budeš rád vzpomínat na ty časy podváhy.
Můžu se jen zeptat to dnes je kolik let? By mě jen zajímalo. Mně je 30, 193cm a 135kg. Pravda váha byla celý život vyšší. A jak přibrat? Ležet a nic nedělat jen žrát
Ahojky, existují různí výživoví poradci, kteří Ti správně určí, co bys a jak bys měl udělat.
Z vlastní zkušenosti vím, že je někdy těžké změnit svou váhu, ať děláme co děláme. I když jsem o dost starší, než jsi Ty sám, také jsem se posledních pět let pohybovala ve váze 60 kg, a také jsem chtěla hrozně přibrat. Nyní se mi ale do rukou dostal přípravek Aloe Vera od firmy LR. Je to gel, a doporučuje se užívání denně po dobu tří měsíců. Já jej užívám druhý měsíc a přibrala jsem již 3 kg, což mne velice potěšilo. Samozřejmě správným posilováním ty nabrané kilogramy se objeví v těch partiích, které posilujeme, což splní ten správný efekt.
Chtěla bych jen podotknout, že firma LR vlastní jednu z nejmodernějších laboratoří specializovaných na výživové doplňky a je kontrolována a certifikována nejpřísnějšími zkušebními instituty, např. SGS Institut FRESENIUS, IASC (International Aloe Schience Council) a Institut Deramatest. Proto jsem sáhla na kvalitu.
Přeji Ti hodně sportovního, ale také osobního štěstí
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.