Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co dělat,když jsem nechtěně spolka žvýkačku?

Od: minnie* odpovědí: 11 změna:

Prosím poradíte mi,co mám dělat,když jsem dočista nechtěně spolkla jednu orbitku?:(..Je to nebezpečné?:O..Předem všem děkuji za odpovoděď či snahu:) :(

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kangaroo*
hodnocení

0x

Těch už jsem možná spolkl 50 a vidíš pořád ještě píšu reakci :-D

doktpr365*
hodnocení

0x

Nic se nestane,ona zase vyjde.

buss
hodnocení

0x

Strašně nebezpečné, hlavně to čekání až vyjde, tím zadním otvorem.

lidus*
hodnocení

0x

Co čekáte, že se stane? Včera jsem měla v puse dva gumové medvídky, zasmála se a hups už byli v žaludku, myslíte si, že čekám, že vyrostou a polezou mi z břicha?

daniell*
hodnocení

0x
až si prdnete tak se vytvoří bublina a vznesete se ,ne legrace. Polknutí žvýkačky může být nebezpečné v tom že se vám zasekne v krku - to se nestalo .. dál už prostě normální cestou výjde .. takže ne nebezpečné to opravdu není
loretta*

tak mě strašil kdysi strejda, že nesmím polykat žvýkačky, jinak mi půjdou ze zadku bubliny :-D

hodnocení

0x

nebojte,já žvýkačky zásadně polykám už od malička,a že to je let :)já je totiž nevydržím žvýkat,tak ji polknu...

hodnocení

0x

Co žvýkačka. Syn, když byl menší, snědl prakticky všechny gumové pneumatiky z autíček.. A taky korunu.. :)

daniell*

malá pneumatika z autíčka není zas tak hrozná je pružná a měkká nakonec výjde .. koruna už je horší ta je pevná.

hodnocení

0x

Koupit si jinou. Tahle už stejně byla vyžvýkaná.

daniell*

to je pravda už by asi nemělo cenu ji nějak vytahovat - už by asi nebyla dobrá :-D :-D :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]