Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Opel 2004 110kw

Od: tomtomopel odpovědí: 3 změna:

Ahoj

Chtěl jsem se zeptat, mám opla s 110 kw výkonem,když se rozjíždím s turbem,můžu to po zahřátí rozjíždět třeba až na 3 000 otáček? mě to turbo zabírá až od nějakých 2,2 a já prostě se někdy rozjedu do kopce a jak jsem byl zvyklý jezdit na 1,5 tisíce otáček tak musím podřadit jinak by mi chcíplo auto :))
na kolik otáček jezdíte vy?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Proč bys nemohl? Točit to můžeš prakticky až k červenýmu poli bez problému, 3000 otáček, to je nic ;) Nevím teda, jestli je to benzín nebo diesel, ale když potřebuju výkon, tak benzín běžně točím kolem 5000

tomtomopel
hodnocení

je to diesel, já nevím já měl auto s 54 kw a 110 je pro mě podstatný rozdíl :) Tak díky

cobrak*
hodnocení

0x

Bežně jezdím s autem ve spektru červených otáček, to je cca 5tis otáček. Ale bacha, víc to žere :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]