Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč mi to nenajde?

Od: kostraxx* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den uploadnul jsem na Youtube Film : http://www.youtube.com/channel/UC0AigS_ft7k52pydEdggYdg

A když chci např.. hledat ten můj film tak to nenajde ale i jiná video můžete mi poradit proč?

Děkuji moc.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Zřejmě je tam moc krátkou dobu. PS: Předpokládám, že zveřejňuješ pouze vlastní filmy a vlastní titulky (že neporušuješ autorský zákon) ...

greenbull*
hodnocení

0x

Když takové video najdu na youtube tak ho okamžitě nahlásím. To už si děláte fakt srandu? Nestačí vám P2P sítě, download servery, FTP atd..? To to musíte ještě fakt dávat na YT? Nestačí že už se tak hodně spřísnili podmínky zveřejnění videa a vy tam dáváte rovnou celé filmy. Dělejte všichni tak že youtube bude fakt dělat čím dál větší restrikce. Omlouvám se za OT ale naštvalo mě to toto už není normální.

Jo jo. . . bonzáky mají všichni rádi :-D Proč to nenecháš na ochranných svazech autorských? Ti jsou za vyhledávání nevhodných souborů bez copyrajtu placený z našich daní. I když nemusim souhlasit s tím že někdo uploaduje věci tak okatě, tak nevím proč bych těm mrchám měl pomáhat. Pro mě za mě ať si lidi uploadujou co chtějí když se nebojej že budou mít za chvíli policajty za prd@lí.
Jediný co bych byl ochotný nabonzovat já je pedofílie. Jinak nic.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]