Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsem až moc velký snílek

Od: hetty* odpovědí: 8 změna:

Potřebovala bych se zeptat na takovou divnou věc... Jsem hrozný snílek - to by nevadilo ale já si něco dokážu představovat hodiny... Když mě napadne co bych si mohla přdstavovat tak mám radost jako kdyby to bylo ve skutečnosti...

Nejsem cvok? blázen nebo tak něco? je to normální?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

skywalker*
hodnocení

0x

Nikdy si nenechte nikým namluvit, že je to špatná vlastnost. Je to základ imaginace, kreativity a originálního myšlení. A taky je to svým způsobem útěk, proto je dobré neztrácet pojetí o realitě, i když to není příjemné.

hop®
hodnocení

0x

Nemám rád slovo "normální". Ale myslím, že je běžné, když si někdo představuje, jaké by to bylo krásné, kdyby...
Některá znamení zvěrokruhu na těch "větrných mlýnech" jsou závislejší, v tomhle podle mne "horoskopy" fungují, nejste náhodou "Váha"? ;)

Hlavně si z toho nedělejte problém, pokud ty hodiny nevěnujete představám na úkor školy či práce, tak je to přece hezké, ne?! :)

hodnocení

0x

Mám to také tak. V mládí jsem se bavil tím, že jsem si něco představoval před spaním, a pak to někdy přešlo v sen. Nyní to používám především jako takovou autoterapii před spaním. Mám oblíbená témata, při kterých se mi krásně usíná, jako sněhová vánice, nebo neobydlený ostrov, kde jsem něco jako Robinson. Je to celkem jednoduchý způsob relaxace a úniku před realitou. Vždy když třeba někde straší tím, jaký strašný trest je samotka v kriminále, tak si říkám, že pro mě by to byla odměna. Co múže být větší pohoda, než si pár dní (nebo měsíců?) v klidu snít.. :)

,,Není jak si snít o něčem co bychom si přáli a jakoby se pohybovat v jiné dymenzi,,,je to moc príma. Odprostím se od reálu a jsem klidná se svými sny .Hlavně si tento "luxus " dovolím jak jdu spát,,, a stává se mi,že se mi pak o tom všem zdá ,,zkrátka navodím si pěkný sen..

miklous*
hodnocení

0x
Zdravím. Je škoda, že tady nejdou rozdávat body. To bych klikala... ;).
Vzpomínáte na film "NEKONEČNÝ PŘÍBĚH"? Tak přesně o tom to je. Proč si někdo myslí, že v době, kdy nám digitální svět servíruje všechno na podnose, je fantazie něco nenormálního? :) M

Ale v Nekonečném příběhu je poselství takové, že nejen je fantazie potřeba, ale při její přemíře může škodit. Ale jinak souhlasím s ostatními - nebraňte se tomu. Dokud Vám to nezpůsobuje problémy v reálném životě ;)

daniell*
hodnocení

0x

Děkuji všem snílkům, rebelům, podivínům, lidem které nebaví dodržovat nesmyslné pravidla, lidem kteří vidí věci jinak než ostatní, lidem které nebaví dělat věci podle předem deného postupu, hranatým věcem v kulatých otvorech - to vy posouváte svět dopředu. Nepřestávejte snít - v tu chvíly totiž přestanete žít. Můžeme vás nenávidět, můžeme vás milovat - jedno ale nemůžem - nemůžem vás ignorovat.

doplněno 06.04.14 11:03:

normální člověk- to je člověk bez ničeho, číslo v tabulce - to je mrtvý člověk.

hetty*
hodnocení

Moc všem děkuji jsem ráda že to je takhle... :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]