Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co po mě zaměstnavatel chce?

Od: honz odpovědí: 5 změna:

Dobrý večer, mohl by mi někdo poradit?Po škole jsem byl přihlašen na ÚP od října do dubna a ted jsem nastoupil poprvé do prace,paní po mě chce napsat na papír,po dobu co jsem byl na ÚP,že jsem nemel zadne zamestnaní,přijmy aby tam byly moje udaje a podpis...Nevite někdo jak to má vypadat,jak se to píše?Díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

betaraybill*
hodnocení

0x

Sice moc nevím o čem je řeč, ale často chce zaměstnavatel papír o tom, že jste byl na pracáku a jak dlouho. Ten papír vám dá pracák když se k nim jdete vyřadit z evidence automaticky.

snidy*
hodnocení

0x
Dobry den jen jeste boplnim ze je to nejspis kvuli danim... zdravim

hodnocení

0x

jednodušše by mělo stačit -napíšete Potvrzení (případně můžete ještě zkopírovat potvrzení o době vedení v evidenci uchazečů o zaměstnání - dostal jste při odhlášení z úp-----zde je pouze přesná doba evidence, o příjmech se nepíše...musíte stejně napsat sám na papír)

Potvrzuji tímto, že jsem (jméno...) datum narození..., bytem..., byl veden v evidenci uchazečů o zaměstnání v době od... do...

Rovněž potvrzuji, že jsem neměl žádné příjmy

datum + V ...(Praze) podpis

cuca*
hodnocení

0x

Souhlas s @jancaak. Kopii potvrzení z UP a jakesi cestne prohlášení.

Ja, jmeno, bytem, mesto,r.c., datum naroxzení, tímto cestne prohlašuji, ze jsem v době od... do... nemel zadne prijmy Podpis, tam a tam a datum

iz*
hodnocení

0x

Kdy přesně jste nastoupil do zaměstnání? Zaměstnavatel Vám může v prvním měsíci zaměstnání uplatnit slevu na poplatníka v případě, že pro něj pracujete od 1. dne v měsíci, případně pokud mu dodáte čestné prohlášení, že jste do data nástupu neměl zdanitelné příjmy nebo že jste slevu na poplatníka neuplatnil jinde. Poproste mzdovou účetní, aby Vám pomohla (nadiktovala přesnou formulaci), kterou už jen podepíšete.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]