Nejste přihlášen/a.
Dobry den,
jsem 5 den po narkoze (plastika krizoveho vazu) a stale je mi zle od zaludku, jako na zvrceni. Byla jsem uz nekolikrat v celkove narkoze, ale nikdy mi nebylo zle ani trochu. Beru prasky na bolest (ibuflam), ale s tim jsem take nikdy problemy nemela. Vim, ze urcita nevolnost byva, ale az tak dlouho? Dekuju za nazory
Dobrý den, víte, jak dlouho jste v narkóze byla?
doplněno 05.04.14 22:11:Možná, že Vám třeba při intubaci podráždili krk a horní číst trávicího traktu. Nebo také nemusí vůbec mít souvislost s operací. Každopádně některá anestetika (proto jsem se ptal, jak dlouho jste v narkoze byla), způsobují občas pocit na zvracení až samotné zvracení, každopádně ale ne tolik dní po zákroku. Proto si myslím, že příčina bude jinde než v anestetiku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.