Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kontakt na lékárníka

Od: rebeka* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, nemá někdo kontakt na lékárníka PharmDr. Nestor Houngbedji,DrSc, který působil v Novém Boru.Musel odejít. protože farmaceutická komora mu odebrala licenci. Byl výborný, vnuk trpěl atopickým ekzémem na který lékaři dávali pouze kortikoidy. Tento lékárník po dvou nívštěvách vnuka úplně vyléčil, je to již 14 roků a je v pohodě. Nyní má ošklivý ekzém syn a znovu se vše opakuje, lékař mu předepsal kortikoidy /hrozné svinstvo/. Ta příšerná česká závist tohoto schopného člověka ,který vystudoval v Hradci Králové, vyštvala. Odstěhoval se do Beninu, ale třeba má někdo na něho kontak.

Moc Děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

repkin*
hodnocení

0x

rajnet.cz/...

..."na krátkou návštěvu na sever " ...

firmy-lide.cz/...

přinejhorším ho zkusit kontatovat "doma"

miht95
hodnocení

0x

Zdravím, neuvěřitelné, ale také pátrám po kontaktu na tohoto člověka. Jsem jedna z těch, kterým zachránil život, vyléčil totiž nemoc, se kterou si doktoři nebyli schopni poradit a také chtěli, abych uživala kortikoidy. Byla jsem malá, když jsem byla z nemoci vyléčena a už dlouho cítím nutkání vyjádřit obrovské díky tomuto člověku. Moc vás prosím pokud by někdo věděl, jak se na něho obrátit, a znáteli kontakt, prosím odpovězte.

S obrovským díkem T.M.

hodnocení

0x

Tak asi když má zakázáno působit tak vám to nenapíše nebo neudělá. Asi by neměl ty látky. Ale třeba by vám mohl dát recept a zašla by jste si s tím ke kožní která by to podle toho receptu nechala namíchat

alenamana*
hodnocení

0x

Nestor momentálně ordinuje v České Kamenici. ( byla jsem tam minulí výkend.) Ve středu odjel do Afriky na 3 měsíce

daniela*

Dobrý den, prosím, neměla byste aktuální kontakt na pana Nestora? Cca před 10 lety mi jako jediný dokázal pomoci s kožními problémy a nyní bych ráda pomohla i své sestře a nakontaktovala bych ji na p. Nestora... Podle všeho hledání jste jedna z mála z tohoto roku, která má aktuální info... ;)
Děkuji Vám za jakoukoli zprávu.
S přáním pěkného dne
Daniela Grofová
Vsetín

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]