Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Změny na Seznam.cz

Od: ivik* odpovědí: 23 změna:

Nevím,jestli je tady někdo,kdo zaznamenal změny na Seznam.cz,např. v Lidé.cz.Stalo se to nedostupným,složitým,chaotickým.Máte někdo poznatek a názor na tuto změnu?

23 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

justanswer
hodnocení

0x

Názor mám. Odešel jsem od nich po 13cti letech. To co tam zavedli je naprosto k ničemu a co jsem projel diskuze tak odchází 90% uživatelů jak lidé.cz tak vůbec celýho seznamu. Já šel ke googlu, seznam ať si strčí svůj výtvor do zadele.

stezach*

a vis ze seznam je tady googlu? :DDD

hodnocení

0x

Něco mi vyskočilo, že od 1.4. nebude podpora pro něco, nějaká zkratka to byla. Nebude tohle ono? Vůbec jsem nepochopila, co mi píše a ani, co bude následovat. Ale vyděsilo mě to.

doplněno 05.04.14 11:12:

Ahááá. Děkuji. *pusa*

justanswer

To skončila podpora pro systém win XP. Tohle je něco jiného.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, ano, je to tak. Tedy, vím jen o zasádní změně na Lidé.cz - je tam o tom diskuze a je pěkně ostrá. Staré Lidé.cz již není funkční a kdo tam měl profil, tak se do něho dostane už jen pro stáhnutí svého obsahu (nevím, zda to jde přímo nebo se musí do adresy vložit slovo "old") - staré Lidé.cz bude zcela smazáno do 26. května. Hodně lidí se přesunulo na Chatujme.cz, které je dost podobné Lidé.cz. Názor na toto mám neutrální, neb to nějak nepotřebuji. Zdravím!

http://old.lide.cz/ http://chatujme.cz/

mark21
hodnocení

0x

Tyhle změny jsou bohužel...no nebudu sprostý

Ale takhle to asi vypadá když si ajťák dá pořádně do těla a druhý den má kocovinu. Špatný je že ještě nevystřízlivěl

Také si myslím, že si někdo šlehnul něco pěkně ostrého, již jsem svůj profil smazal po x letech smazal.

hodnocení

0x

no, kdyby jenom lidé. já přišla o svoji emailovou schránku - prý z důvodu zvýšení bezpečnosti musím poskytnout svoje telefonní číslo, na které mi oni pošlou jakýsi kód. ani omylem, ta schránka pro nebyla až tak důležitá, hlavní mám dávno na gmailu. ale v první chvíli mě to nakrklo, protože tím mě odřízli i od hry.cz, kam jsem se taky přihlašovala přes tuhle schránku - takže moje nasbírané levely ve hře jsou definitivně v čudu *bzum*

ben®

Dobrý den, a nešlo o zaslání placené SMS, aby se mohla zvýšit kapacita schránky? Zdravím!

doplněno 06.04.14 11:28:

Tak děkuji za odpověď - já jsem nic od Seznamu neobdržel.

ne, chtějí, abych si změnila heslo a zároveň zadala své telefonní číslo, na které mi odešlou autorizační kód, bez kterého heslo nezměním. do schránky se nedostanu, protože nejdřív musím změnit heslo. změnu hesla neprovedu, pokud nezadám telefonní číslo. telefonní číslo jim nezadám, protože ho rozhodně nedávám každému.

doplněno 06.04.14 11:31:

no, já taky nic neobdržela (nebo možná jo, ale tahle schránka je samý spam, takže ji moc neprohlížím... mám ji spíš kvůli registracím na některá diskuzní fóra... nicméně přihlášená do ní jsem denně). já se jenom chtěla přihlásit do schránky a šup ho - nejde to. moje dítě má taky na seznamu schránku a (zatím) jí funguje normálně.

hodnocení

0x

,,To co zplodili za humus je katastrofa.Odhlásila jsem se..

sissa

škoda slov, příjde mi to k vzteku, když otevřu stránku a vyskočí na mě-holky z Prahy, 20let - kluci z Prahy, 20let,

kdo je na ně zvědavej, co je to za privilegia? Prý to dělali s vědomím, že starší odejdou a chtějí získat mladé,

četla jsem o tom komentář.

,,musíš kliknout na jiný věk ,,klikni a je to tam až přes 60let a výš..Ale mnwe štve,že nejdou tan posílat obrázky no a vše co šlo na starém..

sissa

to vím taky , že tam je i jiný věk, ale na hlavní straně jsou dvacetiletí. Já už tam klikat nebudu, půjdu jinam. Co doporučíte?

,,no tak dali to tam od nejnižšího věku ,,to by ani nevadilo,ale mi vadí že tam není psaní o sobě dávání obrázků ,takové běžné lidské potěšení ,,co mne baví co ne,,spolucestující na dovču ,,,,Já už nejdu nikam odhlásila jsem se . Dávala jsem si tam už jen fotky svoje a někdy jsem pokecala s někým.. Ale to už je pryč. Člověk se necítil sám...

stezach*

Citite se sama? tak napiste me :)

,,Je vám smutno? Třeba se známe z fotek na seznamce.. hihi..

aldurn*
hodnocení

0x

Nějaké internetové projekty jsem vedl a tomu "vylepšení" na lide.cz se můžu jen smát... . Předpokládám, že product manager, který to má na starost čerstvě vyšel ze školy a je to jeho první projekt vůbec. O to smutnější je to, že já znám spoustu studentů, kteří teprve studují IT a zvládli by to udělat mnohem lépe pro lepší spokojení všech stran... . Navíc projekt jako současné lidé přeci není možné vypustit ven v takové podobě. Uživatel tam má k dispozici pouze minimální funkce. Naprosto neostatečná úprava profilu, diskuze bez moderování? kde to jsme... . Toto je pouze vývojářská verze! Jak to mohli proboha vypustit ven?! Díky tomuto projektu dal seznam jasně najevo, jak "profesionální" týmy vlastně mají... .

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Na Lidi nelezu. Ale na Seznamu se mi v poslední době koušou Novinky.cz. Když se z toho odejde, a znova přihlásí, najede to znova rovnou na ty seklý Novinky. Musí se na ně koukat na Google.Něco je špatně.

Novinky mají nějaký podivný formát. A blbne mi mail na seznamu. *plac*

bofany
hodnocení

0x

Hezký den.Lidé byli bezvadní,změnili se k horšímu.Zdařilo se mi přejít na Chatujme.cz -zadat na internetu.Přenesli mi veškeré fotky .Je to tam podobné jako na Lidé.Byly bouřlivé reakce proti změnám na Lidé.ale nikdo na to nebral zřetel...Škoda dobré věci,kde se dalo dobře komunikovat s lidmi,podívat se na zajímavé profily atd.Na Chatujme.cz slíbili,že budou ještě portál vylepšovat..ahojky na - chatujme.cz

ronyx*
hodnocení

0x

Můj názor je, že to totálně zabili - jak Lide.cz, tak třeba seznamku tamtéž. Ale když jim nevadí, že přišli o spoustu uživatelů...

poseidon*
hodnocení

0x

Žádných špatných změn jsem si v poslední době nevšiml, u seznamu používám jen e-mailové adresy a ne Lidé.cz. Zaznamenal jsem ale jednu změnu k dobrému, zdarma mi zvětšili kapacitu schránky z 30 na 60 tisíc zpráv.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]