Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zánět spojivek

Od: radek1980* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,chtěl jsem se jenom zeptat,jestli dítě může ven,když má zánět spojivek.Předem děkuji za odpověd...

doplněno 04.04.14 13:06:

Jemu 5 let...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

levlef*
hodnocení

0x

ano, ale neprehanela bych to a hlavne - SLUNECNI BRYLE! musi si chranit predrazdene oci.

doplněno 04.04.14 13:15:

jestli to ma uplne certve, tak treba kratkou prochazku, doma ho zavirat nemusite, ale ty slunecni bryle jsou nutnost, bez nich at ven nechodi.

sargo*
hodnocení

0x

Vyhýbejte se dětem, je to relativně nakažlivé; a asi by nebylo dobré chodit na písek... :)

doplněno 04.04.14 14:38:

Martina: ve školce je to hrůza, to je fakt. To "relativně" jsem tam dala spíš proto, že venku do tak bezprostředního styku s dětmi nepřijde. Zato hrozí, že bude utlučena ostatními matkami... *smich*

martinaa*
hodnocení

0x

Není to relativně nakažlivé, ale silně nakažlivé. Minulý měsíc to měla půlka školky, vzájemně si to předávali. Všichni měli atb, máte je taky? Pokud ano, tak ať je dítě doma. Pokud ne, tak brýle a nevoďte ho mezi děti.

doplněno 04.04.14 14:44:

To nebyla výtka;), jen mě zaráží, kolik rodičů je schopno vláčet nemocné děti ven, leckdy, i když mají atb. (netýká se tohoto dotazu:)). Nedávno tu byl podobný dotaz, tazatel psal, že dítě doma neudrží, že ven prostě musí. *zed*

A to utlučení matkami je celkem věrohodné*smich*, ona málokterá pracující máma bude nadšená, když bude muset zůstat s nemocným dítětem jen proto, že někdo jiný byl bezohledný. Ráno mi do školky přišlo dítě s červenýma nateklýma očima, před obědem jsem volala matce, ať si pro něj přijde. Na moje vysvětlení, že má asi zánět spojivek, řekla "no, já vím, ona už to má od včera". Podotknu ještě, že se jedná o matku, která nepracuje a je doma. Další den jsem posílala domů děti tři.*zed*.

Martino, je to hrozně smutné, ale je to přesně tak. *plac*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]