Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolikrát si kýchnete?

Od: ben® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, našel jsem (snad) zajímavé povídání na téma kýchnutí. Můžete se tam podívat, "otestovat se"a dozvědět se i něco o sobě. A hlavně kýchání nikdy nezadržovat a vesele kýchat všude. A kolikrát si kýchnete? Myslím, že jednou je nic. Zdravím!

celysvet.cz/...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

.-D Fajne. Fajne a pjekne! :-D

hodnocení

0x

Příjemné počteníčko

hodnocení

0x

Tak jsem si to také přečetla, protože já tedy kýchám takovým způsobem, že se tomu musím sama smát. Nekýchám tedy každý den, což je zajímavé, ale když to na mne přijde, tak "zvoní tabule v oknech". A ještě ke všemu kýchám strašně ráda. Ale je to takový řev, že se sama divím, kde se to ve mně bere. Zajímavé ale je, že mne tento záchvat ještě nikdy nechytil někde venku, mezi lidmi. Vždycky doma a spíše hned ráno. Ale to je pak jedna salva za druhou a trvá to několik minut.

Díky za tuto otázku, už jsem zase o něco moudřejší. Až to na mne příště přijde, tak si to užiju s ještě větším uspokojením.

ben®
hodnocení

Dobrý den, ano, je to zajímavé čtení. Já jsem dříve kýchal dvakrát, ale nyní pod tři nejdu a většinou je to čtyřikrát. To sexuální vzrušení se tedy nedostavuje, ale je to radost. Tedy, raději doma - např. na koncertě vážné hudby by to asi dost rušilo. Zdravím!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]