Nejste přihlášen/a.
Souhlas s předchozími odpověďmi. Je však ještě jeden význam. "Křen" je také někdo, kdo někomu platí v očekávání slastí, aniž by získal to, proč to dělá.Ten, koho žena finančně využije. A pak odejde a ještě se mu, často, vysměje. Nebo v očekávání, že ho přiberou do party, platí útratu. Parta z toho má srandu, ale jeho finance využije vyrchovatou mírou..
Křen - to je na rande ten třetí, přebytečný. Měla jsem nejlepší kamarádku /mám ji dodnes/ a ta měla přísného otce. Moc přísného. A kamarádka se zamilovala. Její láska byla opětována, leč zlostný otec bránil setkání a strojil nástrahy!
Na nás, holky, ale neměl. Proto jsem pokaždé zazvonila a vyzvala kamarádku, ať se mnou jde ven,. Otec nic zlého netušil, provázel náš odchod zavilým pohledem. Vyšly jsme, za vesnicí čekal nápadník na pionýru. Vzali se za ruce, odcházeli k lesu, mně zbyl ten pionýr. Proč? Já byla lichá, pionýr taky. Tak jsem ho začala pokoušet osedlávat. Až jsem skončila ve staré hrušce u cesty.
Léta běžela, kamarádka se stejně nakonec provdala za někoho úplně jiného. Ale já přesto ráda vzpomínám. Nikdy jsem nebyla KŘEN, vždycky jsem odešla včas. A díky randění mé kamarádky jsem se docela dobře naučila časem jezdit na pionýru. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.