Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Antibiotika - Kdy ven?

Od: 12* odpovědí: 3 změna:

Zdravim, chtěl bych se zeptat. O víkendu mě začalo bolet v krku při polykání (přes den tak trochu, k večeru to bylo cejtit víc), jinak mě nic nebolelo atd. V pondělí jsem šel k doktorce a ta mi řekla, že to je začínající angína a dala mi antibiotika na 10 dní, od úterý už mě ovšem nebolí ani v tom krku. Nemám rýmu, nemám kašel, v krku nebolí, unavenej nejsem, jazyk ani trochu bílej prostě se cejtim úplně v pohodě a tak mě zajímá jestli můžu ven a kdy bych tak mohl začít zase sportovat, jestli po dobrání antibiotik nebo mám potom ještě počkat...jsem zvyklej chodit často do posilovny, jezdit na kole, bruslích běhat atd... takže se doma docela nudim PS: Je mi jasný, že antibiotika musím dobrat a že bych neměl chodit na sluníčko.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

urcite bych pockal , dobral antibiotika a pak tez min 2dny se jeste setril. Máš oslabenou imunitu a hrozi nachlazeni , ci se vraceni anginy

martinaa*
hodnocení

0x

Zdar, jak píše kolega nade mnou, atb určitě dober, doktorka ti je nenapsala jen tak pro srandu. Po dobrání antibiotika v těle dobíhají ještě týden až dva, po dobu neblbni a buď v klidu.

Holt se bez té posilky obejdeš, pokud je ti přednější zdraví.;).

sargo*
hodnocení

0x

Ven už jo, nakažlivý už bys být neměl, ale se sportem opatrně - atb jsou prevíti a lepší si dát oraz teď, než se pak divit mnohatýdenní únavě. Doporučovaly se dva týdny, to málokdo vydrží, když se cítí v pohodě, ale prostě pomalu a netahat to přes únavu. A samozřejmě dlabat bílé jogurty nebo probiotika :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]