Nejste přihlášen/a.
Srdečně zdravím, moc se omlouvám, že přítomné zavaluji svými dotazy, ale asi bych neusnul, tak já ho sem vložím a usnu.
Celý život mi připadá, že ač něco, dle mého srozumitelně řeknu, nebo napíšu, tak to většiou lidi pochopí úplně jinak. Uvedu příklad a poraďte mi, kde jsem udělal chybu : Dnes jsem položil dotaz meilem do ČSOB ohledně nastavení jisté služby při placení kartou do zahraničí. Velice slušně a uctive jsem prosil o odpověď,jestli si musím nechat tu službu nastavit v nejbližší pobočce ČSOB ( kam se mi moc nechce, nemám rád davy lidí ve městě ) a nebo jestli mi tu službu mohou aktivovat na poště. Protože jsem si zřizoval svůj účet na poště, tak to nějak považuji za lepší vyřizovat si všechny věci na poště. Očekával jsem jednoduchou odpověď typu : Musíte si zajít do pobočky ČSOB. Můžete si to vyřídit i na poště. Nic víc, žádné spekulace, prostě hruška a jablko. No a přišla mi odpověď na půl stránky, že jako jestli mám internetové bankovnictví, tak kam si mám všude kliknout. Ale o tom, jestli mám jít do té ČSOB a nebo na poštu nic, vůbec nic a já jsem nepsal, že net bankikg mám. Proč se lidi ,,ztrácejí,, v mých dotazech? Jsem opravdu tak divný já? Máte to i vy ostatní také tak, nebo dokážete dotazy lépe formulovat?
Dobrý den, myslím, že Vám přišla standardní odpověď - raději napíší toto, než jedno prosté slovo - nevím. Zdravím!
doplněno 18.04.14 00:26:Chtěl jsem tím říci, že patrně neznali odpověď na Váš dotaz, tak odpověděli na něco jiného, aby nemuseli napsat, že to vlastně nevědí.
doplněno 18.04.14 00:37:ukulele - vždy je třeba počítat s tím, že na druhém konci není inteligent. Tomu je nutno přizpůsobit veškerou komunikaci.
doplněno 18.04.14 01:37:ukulele - to máte asi za tu létající nebo nelétající slepici . Ale, nic ve zlém.
Nerozumím vaší odpovědi. Když se zeptám na info meilu ČSOB, pod kterou patří i ten můj ,,poštovní účet,, tak to je prostě nejvyšší šarže, kovář, generál. Já jsem prostě položil jasný dotaz na nejvyšší instanci a chlap se mi rozepíše o internetovým bankovnictví. To se mám obrátit přímo na vedení ČSOB, když se mi nechce do města a nebo ze sebe udělat blbce a jít se zaptat na poštu? Chtěl jsem se tak nějak schovat jen pod meilem.
zase nechápu, stojím si za svým a když uslyším a nebo uvidím, že slepice dobře lítá, ať již k sousedům, nebo kamkoliv, tak se ozvu a v banku jsou už dvě kila čokolády, i to fotbalové hřiště pro slepici létající přebornici je připravené, takže když obletí celé hřiště bez doteku země, tak bude hrdý majitel letecké přebornice šťastný pojídač dvou kil čokolády, a když létající přebornice udělá nějaký akrobatický kousek, tak dám kilo čokolády navrch !
hhh no abyste se nedivil, 10m na tlustou slepici, to uz je let jak Jan Kaspar ne ted vazne, slepice mam 2 roky a dokonce dost divoke Vlašky, ta jedna mela tendenci jako jeste "kure" s prehledem vyletet fakt do 2,3m na tramek vybehu, 2x jsem ji sastnul klackem dolu a prestala
jinak mam skoro celorocne slepice uplne volne a posledni, co je zajima je sousedova zahrada
dokonce nepreskoci metrove pletivo (ikdyz za nim je misto ktere mely rady) proste zobou dole a nezajem... plot preletela jen ve stresu, kdyz mezi ne vbehlo štěně a dalo ji to sakra zabrat, videl jsem to v primem prenosu
o to dele jsme ji hledali
spis se vam snazila rici, ze nemusite chodit vubec nikam a nastavit si to v internetovem bankovnictvi
no pokud internetove bankovnictvi nepouzivate a chodite se slozenkama na postu nesoudim vas, kazdy si to dela, jak je zvykly... nicmene rekl bych, ze ebanking pouziva drtiva vetsina lidi, co ma ucet.. proto jste dostal takovou odpoved z banky, protoze byste nemusel chodit ani na tu postu, natoz do mesta
a mohl si to nastavit u pocitace a u toho sedet na prdeli
Lamu si hlavu s tim, jaky bych dal primer asi nebude dokonaly, ale:
Vy: Dobry den, pisete skladova dostupnost na dotaz. Musim se zajit zeptat jestli je sekacka Husqvarna1234 skladem na vasi centralu, nebo staci kdyz pujdu do zdejsi pobocky?
Odpoved: Dobry den, zeptejte se telefonicky na tomto cisle 123456789. Hezky den.
Vy: Ale ja jsem nepsal, ze mam telefon! Chtel jsem vedet, jestli se muzu zajit zeptat u nas na pobocku
zkratka vam poskytla nejjednodussi reseni
to snad není možné, vždyť já se nezmiňoval, že to internetové bankovnictví mám, dotaz prostě byl ČSOB a nebo pošta,pro mě a) jít do města, b) vyřídit si to v obci, nic víc, hruška a jablko
doplněno 18.04.14 00:31:tak mi po celostránkovém vysvětlování co chci přišla odpověď, že to lze provést na poště, bože, já jsem tak šťastný, že nemusím do toho města. A musím na sobě víc zapracovat a vypracovávat i pro mě zdánlivě jednoduché dotazy líp.
doplněno 18.04.14 01:34:no jo, asi budu muset být víc tolerantnější a nedělat si ze všeho hlavu, jen by mě zajímalo, jestli to maj ostatní také tak, nebo jestli se to děje jenom mě? Někdy mi to připadá, že se děje jenom mě. Když jsem tady paní poradil postřik proti škůdcům na orchidejích, tak mi dotyčná napsala, jestli to má nastříkat na podlahu. No málem jsem spadnul ze židle, tak jsem jí napsal, jestli to je provokace, nebo co ! A nezaznamenal jsem podobnou smeč na jinou odpověď u někoho jiného.
Neni to spise tak, ze nemusite ani na pobocku, ani na postu a muzete si to zaridit sam v internetovem bankovnictvi?
(protoze to mi prijde logicke, vyresili vVas hlavni problem - aktivaci cehosi - a v tuto chvili jiz neni nutne vas posilat nekam osobne)
doplněno 18.04.14 10:25:pardon, podobna uvaha tu byla ale jak vidno, aspon je nas vic kdo to pochopili stejne
levlef, nedělá váš bráška na infu ČSOB? opravdu nevím, jak bylo možné jinak pochopit můj dotaz, prostě spočíval v tom, že jsem nechtěl jít do města, ale vyřídit si to u nás v obci, pěšky, ťap ťap, zvednout zadek od pc, platím těmi roztomilými obrázky, kartu mám, že mi byla vnucena a když jí chci snad poprvé použít k něčemu jinému než výběru peněz z bankomatu, tak nikdo nepochopí k čemu jí chci, tak já už nevím...ale je fakt, že když jsem můj dotaz rozepsal, s tím, že jsem se v předešlém dotazu nezmiňoval, že net bankovnictví mám, pomalu jsem popsal co si oblíknu na sebe a kterou nohou vykročím, tak mi pán ve dvou - ve dvou ! řádcích odpověděl, že si tu službu mohu aktivovat i na pobočce České pošty, prostě úžasnej chlap, jen si rád čte a nelze mu položit zdánlivě jednoduchý dotaz.
ne, nederla. To ze jste jeden ze statisice kdo nepouziva kartu, nepouziva IB a radeji jde nekam osobne nemuzou na infolince vedet a jak uz tu nekdo prede mnou psal - nabidli vam nejjednodussi reseni (prominte, ale taky bych napsala "kliknete tam a tam a je to" a ne "jdete nekam osobne protoze vam to zabere 10x vic casu). Musite pochopit, ze lide dnes nechteji chodit na pobocky apod - ja bych za vetu "musite na pobocku" vrazdila, co nejde udelat po netu je pro me zbytecny a neflexibilni.
pan nerad cte, ale absolutne ho nenapadlo, ze by existoval clovek ktery si zvoli variantu osobni navstevy pred dvema kliknutimi v teple domova.
myslim, ze nemate problem v tom, ze ostatni nechapou vase dotazy, ale s tim ze vy nechapte jejich odpovedi. V dobe internetu ma byt informace o tom, ze internetove bankovnictvi nepouzivate napsana v prvni vete - jinak kazdy bere, ze ho automaticky mate a na to reaguje. Skvely priklad se sekackou viz vyse.
Ahoj Ukulele. My normální, na jednoduchý dotaz, očekáváme jednoduchou a jasnou odpověď. A to úplně konkrétní a nespochybnitelnou jiným možným výkladem. Někdo to tak, prostě nastavený nemá. Smiř se s tím a toleranci zdar. Ahoj.
Ahoj. A pak je tu ještě jedna možnost, že jsme fakt nějací divní. Měl jsem řeč s dcerkou a ta mi řekla, že se bavila se spolužákama svýho mladšího brášky, ze střední školy. Prý, když něco řekl, muselo se dát dohromady několik spolužáků, aby to dali dohromady. Jeden dva, prý bývalo málo. Když byl malý, tak ho žena nutila jít alespoň na chvíli ven. To pak říkal,: Co jsem provedl, že musím. To si pak propašoval ven knížku a dál si četl pod okny bytu. On prý chodil ven za trest. I do školy nastoupil o rok dřív, protože se už ve školce nudil. Tak, a teď si to přeber.
jo kamaráde, nejste divný, protože klást odborné dotazy je věda. Lidi na ně totiž obvykle reagují naučeným postupem, protože dotazům sami moc nerozumí nebo si ulehčují práci nebo se tímto způsobem zbavují odpovědnosti za případný kix. Prostě to tak je. Pak se nedivte, že na dotaz dostanete odpověď překopírovanou přes schránku CTRL+C CTRL+V.
Moje rada: Naučte se jak si poradit sám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.