Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

100 Kč za příspěvek

Od: jogurtik* odpovědí: 9 změna:

To má být vtip! A já sem tomu uvěřil a založil nový účet. Ted na facebooku koukám na spousta hoaxu a zjištuju že je apríl.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

miklous*
hodnocení

0x
:-D Tož vítej Jogurtíku Aprílový. Třeba se Ti tu bude líbit i bez stovky ;). M

hodnocení

0x

*smich* *haha*

Tak a další stofka je doma *smich*

petrkess*
hodnocení

0x

No možná je, když je prvního dubna :/

joudic*
hodnocení

0x

:-D jsem si myslel ze to je nejaka vykutalenost, hlavne jsem cekal, az zmizi ten neprijemny cerveny pruh, jeste par a je to pryc :-D

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, to jste si špatně přečetl - v té akční nabídce nebyla o Kč ani zmínka. Pouze to byla nabídka stovky. Takže, např. já jsem si zde za včerejší poradenství vydělal jen několik hřebíků o délce 10 cm a jednu žárovku (100 W). Zdravím!

doplněno 02.04.14 00:36:

Ale, vážněji (ono už je také druhého). Pokud jste zde nový, tak si přečtěte Pravidla poradny.

Zde je poradenství bezplatné - tedy i rady od uživatelů. Setkáte se s poděkováním, body a také s nezájmem nebo urážkou - podle moudrosti Vaší rady a mozkové kapacity a slušnosti tazatele.

doplněno 02.04.14 08:43:

magdon - souhlasím. Nebudu s ní svítit (to už se nesmí kvůli EU), ale bude to náhradní zdroj tepla!

doplněno 02.04.14 16:36:

pepr - díky za upřesnění. Jo, tepelná koule je krásný "ojeb".

100 W žárovka *sok*? No to je už ale dneska vzácný dárek! Važte si jí, dobře jí uložte a ne abyste jí zapínal!

@ben: EU nezakazuje svítit, ale prodávat. Proto se neprodávají žárovky, ale tepelné koule ;)

ala1970*
02.04.14 09:30
hodnocení

0x

hhhh :))

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]