Nejste přihlášen/a.
Dorý den, shánme s kamarádkou na karneval kostým tanečnic z Ria. Ale takové ty pravé kostými jsem nikde nenašla:/ Nevíte kde by se dali sehnat, nebo jestli jste je někde nezahlídli? Přikládám fotku jak si představuju ten kostým : )Děkuju a každou radu a tip )
Asi bych zkusil, zda nejsou v Praze nějaké komunity z jižní Ameriky. Nebo lidé. Záleží ale odkud jste. S těmito kostýmy jsem se nesetkal. Ale, teď si vzpomínám, že v jednom dílu S Italem v kuchyni Brazílie, je na konci scéna, kde jsou dvě dívčiny které ho na té jeho chalupě učí SAMBU. Zkuste hledat zde. V Praze jsou restaurace a myslím že narazíte i na nějakou komunitu...nebo studentky, které budou vědět co a jak.
Hodně štěstí!
kostymy-karneval.cz/... Zkuste hledat kostým tanečnic Samby a podobně.
doplněno 15.08.14 17:21: doplněno 15.08.14 17:23:Omlouvám se, nejde mi otevřít okno a tak to musím řešit takle.
doplněno 15.08.14 18:07:masky.cz/... jen dětský
No a pak už to bude chtít jen hodně peněz, kouknout se ve světě nebo si ho nechat ušít.
doplněno 15.08.14 18:11:Zkusila bych pohledat na Aliexpres, tam mají vše a co nemají to ušijí do dvou dnů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.