tak jsem si nakonec koupila tu perličkovou koupel od TV product. Je to fakt moc příjemné , jen na jedno bych ráda upozornila. Podložka je měkká, na spodní straně je spousta přísavek, které však ve vaně nedrží - máme totiž ještě starou vanu s povrchem, který není hladký a při bublání se podložka prakticky přilepí na tělo. Ale je fakt, že když jsem ji sušila přilíplou na hladkých kachličkách na stěně, vydržela tam přisátá celý týden. Takovou tu plastovou perlící podložku jsem nechtěla, tato vzduchová je příjemnější, ale byla to chyba, alespoň do doby, než zakoupíme novou hladkou vanu.Proto moc prosím, kdo by doma měl plastovou podložku z již nefunkční perličky nebo by věděl o lázeňských zařízeních, kteří se tohoto zbavují, at sem dá info. Manžel uvažoval, že by podložku zhotovil z takových těch plastových podložek, které se dříve dělali na podlahu do koupelen, ale nakonec od toho upustil. Myslím, že ten základní panel je hodně kvalitní, mám tam i ionizer a teplý vzduch, takže ještě podložku , která se při perlení nezvedá a budu úplně šťastná.