Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výstava ježků

Od: ladinpraha* odpovědí: 4 změna:
Výstava ježků
Výstava ježků

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

0x

Dík, to bude vnučka nadšená.

lmgify
hodnocení

0x

To je dost neobvykle zviratko na vystavu. :) Sel bych se podivat, kdybych to nemel tak z ruky :( Jednou jsem se sel podivat na vystavu chovnych kraliku v jedne blizke obci nedaleko. Byl jsem tam asi jediny zastupce "verejnosti", jinak to byli sami chovatele :) Pripadalo mi to spise jako setkani klubu chovatelu kraliku *smich*

lmgify
hodnocení

0x

Pro ty, kteri by meli zajem, ale Brno je pro ne daleko, tak v zari bude ta vystava v Praze.

lmgify

Jestli nevite, co na takove vystave ocekavat, tak se zkuste podivat na fotky z vystavy v/.... Zajemce z rad mužu, kteri si mysli, ze to bude strasna otrava a nuda, bych rad upozornil, ze kolem jezku se z nejakeho neznameho duvodu pohybuje řada velice hezkych zen :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]