Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Televizní sušenky TV Nova

Od: jirka2® odpovědí: 11 změna:

Mohl by mi někdo poradit kde seženu recept na sušenky z včerejších 30.03. 2014 zpráv TV Nova? Nebo pořípadě napsat.Děkuji Jiří

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tady jsou všechny recepty.

cuca*
hodnocení

0x

Zde kakaove susenky

novaplus.nova.cz/...

doplněno 31.03.14 17:38:

*palec*

iz*
hodnocení

0x

Máte-li prohlížeč nastaven podobně jako, já, výše (2x stejně) odkazovaná videa se Vám nezobrazí. Recept s klasickým rozpisem a popisem: Kakaové sušenky L/...

doplněno 01.04.14 00:01:

Ten odkaz je určitě v pořádku. Já mám ve Firefoxu povolen javascript tady na Poraďte, v internetovém bankovnictví a na pár dalších webech. Na přeplácanou Novu bych si s ním netroufla ...

Tak jsem trošku znejistěl jestli tu nešířím nějaké bludy,ale odkaz mi na IE 10 normálně funguje a video se zobrazí. Je ale pravda,že jsem to před vložením odpovědi nezkusil. *zed*

xixi*
hodnocení

0x

Sušenky jsou dobré, už je manželka pekla.

Ale já tam teď našel recept na "zmrzlinu" a to jsem teda nevěřil svým očím.

@xixi:Nevěřil jste proč?Je ta zmrzlina tak dobrá,nebo se divíte tomu receptu?*nevi*

hahanaj*

tedy zmrzlinu z mouky a oleje - to teda... on je svůj -no co k tomu dodat

xixi*

Podle mě to není zmrzlina no *nevi*

Děláme doma podle mě lepší ze smetany, cukru a jahod/meruněk/broskví. A můžem to doma jíst všichni, je to dobrý a je to zmrzlina. To co uvařil Hruška je já nevím co, ale zmrzlina nee *sok*

hodnocení

Díky všem za snahu. Udělali jste manželce radost Jiří

Co může být na světě hezčiho,než spokojená manželka. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]