Nejste přihlášen/a.
Zdravím.
Zdají se vám na jaře jiné sny než v ostatních ročních obdobích? Mně se na jaře zdá o moři a cestování a taky erotické sny. Ale těch erot. už je méně než dříve. V létě je to podobný. Zato na podzim a v zimě se mi zdají horory, thrillery anebo nic. Zkrátka k despresivnímu období patří asi depresivní sny. Když před spaním koukám na thriller, tak se mi o něm taky zdá někdy a je jedno, jaké je období.
Mě se zdají normální sny, ale někdy to je šílený. Třeba jako trosečník pluji na troskách k opravdu nádhernému tropickému ostrovu a náhle zjistim, že je plný jedovatých agresivních hadů, pavouků a ještěrů nebo na druhé straně ostrava jsou lidojedi nebo něco jiného a pak se mi většinou zdá jak se marně snažím ostrov opustit
O hadovi se mi zdálo minulý týden, ale byl stříbrný.
doplněno 31.03.14 18:18:Sen to byl zrovna erotický, ale s nádechy thrilleru. Z toho hada jsem neměla dobrý pocit.
To já mám taky skoro každou noc erotiku,teda myslím ve snech, i když vůbec nevím proč. Žádnej sexuální absťák nemám. Asi to bude fakt tím jarem,nebo nevím
Tak to já měla letos asi jen 3 erot. sny. Ale o moři se mi zdá skoro furt. Zrovna nedávno jsem si přečetla o nějakém zájezdu na Sicílii a v noci se mi zdálo o tom, jak pluju na lodi na moři na Sicílii.
V erot. snech mám muže, který není konkrétní. Ale ten had byl konkrétní. A stříbrný. Možná mě ovlivnil klip od Katy Perry. Ta měla zlatého hada Já jen stříbrného, ale taky byl hezký
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.