Dobrý den Strašně moc potřebuji POMOCT! Takže...Chodím do dramaťáku a nakonci dubna máme vystoupení v Praze a ve stejný den mám i soutěž z tancování..! A tancování dávám (z osobních důvodů) přednost. Jenže na co se mám v tom dramaťáku VYMLUVIT? Učitelka dramáťáku bude na mě na*raná,ale pravdu říct nemohu...(je to složité) . Prostě potřebuji VĚROHODNOU výmluvu! Prosím poraďte třeba z vlastní zkušenosti...(je to sobota takže mě napadla třeba svatba) ale nevím...Proto Vás prosím o pomoc! Děkuju moc všem
Učitelka dramaťáku není přece žádná zpovědnice, takže bude muset pochopit, že tento termín z osobních důvodů nemůžeš. A říct to s měsíčním předstihem je podle mě dostačující
kamyla*
Já vím, ale je to složitější...Navíc tam mám poměrně hodně textu,ale náhradníka jsem sehnala! A navíc je to celkem důležité vystoupení,takže říct : ,,Dobrý den,ale na to vystoupení z osobních důvodů nemůžu jet asi opravdu říct nemohu Prosím poraďte výmluvu! Díky.
Nejlepší bývá rict pravdu. Co vám může odpovědět učitelka na to, když jí řeknete, že je pro vás tanec víc a terminy jste si nevybirala, takže za to nemůžete?
A teď si představ, že si opravdu vymyslíš nějakou výmluvu a že na taneční soutěži uspěješ a bude se o tom někde psát, dokonce tam může být i televize. I když se umístíš víc vzadu, někde na internetu o tom určit bude informace a pravděpodobně i seznam účastnic. To teprve by byl problém učitelce z dramaťáku vysvětlovat, že jsi nebyla na babiččiných narozeninách, že jsi nebyla s rodiči v zahraničí... Provalila by se lež a věř, že zlost učitelky by byla o moooc větší.
Jediná rada - říct to učitelce co nejříve, aby se podle toho zařídila.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.