Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, vždy, když vidím nějaký anglický film nebo repotáž z VB, tak se nemohu zbavit dojmu, že anglické ženy jsou ošklivé. Je to jenom můj dojem nebo si toho všiml už i někdo z Vás? Otázka není namířena proti ženám (snad ani proti těm anglickým), ale proč na každé Angličance je v obličeji něco divného, velkého nebo křivého a hlavně nesouměrného? Děkuji Vám za zamyšlení nad tímto "závažným" problémem. Zdravím!
Dobrý den, tak to jsem rád, že v tom nejsem sám. Myslel jsem si, že jako Slovan nemám cit pro neslovanský obličej, ale ženy jiných neslovanských národností jsou také krásné. A jen u těch Angličanek to nějak nechápu. Zdravím!
Dobrý večer,
souhlasím, že se docela nasměju, když v seriálu obletují nějakou anglickou "kočku"a ona je přitom taková nijaká
ale to platí i u mnoha českých hereček, byť jsou charismatické, tak nevím, kde se bere, že jsou češky nejkrásnější ..
Podle mě jsou nejhezčí ruské ženy, nebo ukrajinky..
doplněno 17.04.14 00:04:Co si například myslíte o zajímavé modelce Lily Cole?
Dobrý den, ano, někde jsem četl, že z evropských žen jsou Ukrajinky nejhezčí. A jinak ta krása je hlavně o souměrnosti obličeje - a to těm Angličankám chybí. Jestli je to tou jejich stravou nebo počasím? To fakt nevím . Zdravím!
ria - tak, můj poznatek. Vysoké čelo, malá ústa a (krásné) oči, ale daleko od sebe. Jako celek vyhodnoceno, že není hezká. Ale, asi bych se nechal chvilku přemlouvat a pak . . . .
Je ale zase bezva, že mnoho žen je na "první (povrchní) pohled" "nesouměrných" "nehezkých", záměrně v uvozovkách nehezkých, v obličejích žen ( i mužů) je tím pádem úžasná pestrost. Všimli jste si někdy těch velikostí křivostí ladností neladností tvarů a výrazů v obličejích? Je to kouzelné, když je v obličeji "něco" co zase jinde není. Křivý nos, abnormálně tvarovaná ústa, posazení očí atd. dává každému obličeji velice "specifický výraz", který ale většinou není , nemusí být "ošklivým výrazem" (úhel pohledu) dle mne existují i krásné nesouměrné obličeje, krásné křivé nosy, krásná nezvyklá ústa, "příroda" je v tom až osvobozujícím způsobem svobodná.
Dobrý den, pravdu díte, že příroda je svobodná. Jenže co je to platné, když muž "jde" po vzhledu ženy a nesouměrnost nevidí jako krásu. Ale, ženy ve vztahu k mužům to mají asi nastaveno jinak - viz např. Belmondo. Zdravím!
doplněno 17.04.14 00:24:janm - věřte, že se u těch Angličanek fakt snažím něco objevit, ale je to těžké. Asi mám málo fantazie nebo jsem líný hledat. Ale, zase vím, že u žen nejde jen o vzhled - nejsem tak povrchní.
No, ale když je hezká je to lepší.
doplněno 17.04.14 00:38:janm - a teď si představte tu modelku bez nalíčení. Nezbude na ní už nic. Možná je zajímavá tím, že není moc hezká, ale je to typ.
Jistě, vzhled je důležitý, každému se líbí něco jiného, jedno se mi ale líbí na některých obecně většinou pojatých jako "nehezkých" a to je to, že zatímco u obecně "hezké ženy" již není v obličeji co hledat, jsou zkrátka hezké a líbí se většině, tím to většinou končí , pak v obličeji "nehezkém" "atypickém" při podrobnějším prohlížení a "nazírání z různých úhlů" (nevím jak to vyjádřit) "objevuji zajímavé věci", co úhel pohledu to "možnost interpretace".
Jistě, proto píšu některých třeba zrovna ta p. modelka na těch fotografiích mi připadá jako "bez hloubky", prvoplánová, mnoho jsem v ní nenašel, možná by to chtělo "nějaký výrazný prvek"
Kdyby v ní byl alespoň "nějaký rušivý element" "něco výrazně nehezkého", pak by se něco najít dalo, možná je nezajímavá právě proto, že "jakoby nemá chybu" a to je ta chyba Já právě za typy považuju spíše ty, co jsou "něčím typické", něco vyčnívá "něco není úplně obyčejné"
,
:D jestli je ještě pořád řeč o modelce Lily, tak mě příjde z těch posledních tuctovek, co jsou jedna jako druhá, taková nejzajímavější - taková "mimozemská":D ale s líčidlama je to o stoprocent lepší, to je fakt..
Tak možná patří do skupiny které interně nazývám "bez obličeje", to jsou ženy, které mají obličej jenž je možné nalíčit pokaždé na "jiný typ", anebo zůstat u toho "netypu", neobličeje
Zdravím, zajímavé myšlenky, pokud mohu, tak bych řekl, že to je dáno genetikou a obsazováním UK Vikingy. Přál bych vám zažít exkurzi norských vysokoškoláků. A o švédkách to také není moc pravda, byli jsme jak mlsní kocouři, když k nám přijely švédky, hm dvě byly hodně tmavé, asi emigrantky a dvě vypadaly jako dlouholeté učitelky němčiny. Takže zůstaly jen vzpomínky na švédské opalovací družstvo, které jelo na mistrovství světa v opalování ve filmu Plnou parou vzad ! Ale u žen není důležitý vzhled, ale to kolik dřeva naštípou, vody nanosej a koží přežvýkají.
Dobrý den, ano, žena by měla hlavně umět zabrat. A jak to říkají v Arábii? Snad, že správná žena má být tlustá a velká - v noci zahřeje a přes den vrhá stín (nebo tak nějak to je). Zdravím!
"Co si například myslíte o zajímavé modelce Lili Cole?"
Tak to je přesně ten typ, které nesnáším . Vzhled a výraz bakelitové panenky, pro nános všeho možného není jasné, jak vlastně vypadá. Dávám přednost přirozenému vzhledu, kdy makeup jen zkrývá případné nedostatky, lehce zvýrazňuje přednosti a není v podstatě ani moc vidět.
I když ona je tak šeredná, že by asi nezmalovaná nemohla mezi lidi. Slabší jedinci by z toho mohly mít šok s trvalými následky .
Už delší dobu žiji v Londýně a musím naplno říct, že na zemi snad není národ s větším procentem ošklivých žen. Průměrná angličanka je obézní, má extrémně tlustá stehna/pozadí a nehezké rysy tváře. Vždycky žasnu, když vidím, jak se taková obludka drží za ruku s poměrně normalním chlapíkem (většinou hubeným a vysokým). Naštěstí je tu hodně cizinek...
Kamarádka žijcí v Londýně mi psala, že tam je ohromné množství míšených párů, konkrétně tedy muslimů a angličanek..Těžko říct, kolik je za tím lásky a kolik vypočítavosti..
Dobrý den, patrně si některé anglické ženy uvědomují, že pro jejich potomky (jejich vzhled) bude lepší krev namíchat. Zdravím!
doplněno 17.04.14 09:53:janm - obávám se, že máte pravdu.
Ano, zdá se, je to oboustranně výhodné, angličanky vylepší geny potomků a muslimové alespoň rozšíří lépe svou víru.
Četl jsem, že ve Francii je již víc mešit než kostelů, neboť nevyužité kostely a chrámy využili muslimské komunity, také jeden známý co byl v Anglii referoval o svém "zděšení", jak to tam vlastně dnes s mus. vypadá a nezapomenme na Německo, kde se (alespoň co jsem četl) velice úspěšně rozrůstá turecká muslimská komunita přímo v Berlíně, lidé zde narození již ani neovládají němčinu (řeč státu v němž žijí) to je pro stát velká hrozba.
Pánové, omlouvám se, že odpočuji z Anglie, a zrovna s bulvárem,
ale například tato paní Vám příjde "sexy"?
Dobrý den, a není to ta francouzská zpěvačka? Ta byla ošklivá už jako dítě a teď vidím, že má i prsa po otci. Myslím, že na dekolt musí být materiál a toho je tam pomálu. Tak tuto paní nebrat. Zdravím!
doplněno 17.04.14 12:39:ria - toto je (byl) jeden z nejkrásnějších ženských obličejů, které znám. Co Vy na to?
Hm, nepřijde mi "sexy", možná by to chtělo hlavně jiný účes a také vypadá jaksi "nesvá".
Tady je lepší fotka, je to vůbec ona?
Kamarádka dělala několik let v Anglii aupairku, a tot mi taky říkala. Ženy nic moc, a navíc velmi sebevědomé, ať jsou vychrtlé, nebo dost obézní. Že se tam ženy vůbec nestydí naplácat na sebe jakékoli oblečení bez špetky vkusu a přihlédnutí ke své postavě. Ale zase - jak podotkla - tam ztratila veškeré mindráky ze své oplácané postavy.
doplněno 17.04.14 13:06:Tak o kuchyni ani slovo - čím je zajímavá? Není dobrá? Anglické snídaně jsou přece docela vyhlášené.
doplněno 17.04.14 13:14:Díky za tip .
Dobrý den, tak, to Vám věřím, že v Anglii si může neanglická žena zvýšit sebevědomí. Snad i nějaký kuchař, protože anglická strava je prý dosti zvláštní. Zdravím!
.
janm - ano, to je ta francouzská zpěvačka s vysokým čelem a bez šarmu.
doplněno 17.04.14 13:12:martinaa - podívejte se někdy na film Senzační prázdniny.
doplněno 17.04.14 13:15:martinaa - tak, prý už je to tam s jídelníčkem lepší - viz odkaz.
Na každé ženě se najde něco pěkného.
A říká se pod ošklivou tváří, pěkná ... zahálí
Mnohdy stačí takový roztomilý obličejíček vidět bez make-upu a je po roztomilosti...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.