Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Krása anglických žen

Od: ben® odpovědí: 31 změna:

Dobrý den, vždy, když vidím nějaký anglický film nebo repotáž z VB, tak se nemohu zbavit dojmu, že anglické ženy jsou ošklivé. Je to jenom můj dojem nebo si toho všiml už i někdo z Vás? Otázka není namířena proti ženám (snad ani proti těm anglickým), ale proč na každé Angličance je v obličeji něco divného, velkého nebo křivého a hlavně nesouměrného? Děkuji Vám za zamyšlení nad tímto "závažným" problémem. Zdravím!

31 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

albatros498022*
hodnocení

0x

Musím jen a jen souhlasit.

ben®
hodnocení

Dobrý den, tak to jsem rád, že v tom nejsem sám. Myslel jsem si, že jako Slovan nemám cit pro neslovanský obličej, ale ženy jiných neslovanských národností jsou také krásné. A jen u těch Angličanek to nějak nechápu. Zdravím!

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Do stejného pytle by se mohlo přihodit i pár skopčandek. Stejně, nejkrásnější holky jsou u nás.

ben®
hodnocení

Dobrý den, no, tak některé Němky mají hrubší rysy, ale obecně jsou hezké. Zdravím!

hanher*

Právě že němky jsou obecně ošklivé, těch hezkých je úplné minimum.

Zlaté češky. . . . .

ria*
hodnocení

0x

Dobrý večer,

souhlasím, že se docela nasměju, když v seriálu obletují nějakou anglickou "kočku"a ona je přitom taková nijaká :)

ale to platí i u mnoha českých hereček, byť jsou charismatické, tak nevím, kde se bere, že jsou češky nejkrásnější :)..

doplněno 16.04.14 23:37:

Podle mě jsou nejhezčí ruské ženy, nebo ukrajinky..

doplněno 17.04.14 00:04:

Co si například myslíte o zajímavé modelce Lily Cole? :)

ben®
hodnocení

Dobrý den, ano, někde jsem četl, že z evropských žen jsou Ukrajinky nejhezčí. A jinak ta krása je hlavně o souměrnosti obličeje - a to těm Angličankám chybí. Jestli je to tou jejich stravou nebo počasím? To fakt nevím . Zdravím!

doplněno 17.04.14 00:12:

ria - tak, můj poznatek. Vysoké čelo, malá ústa a (krásné) oči, ale daleko od sebe. Jako celek vyhodnoceno, že není hezká. Ale, asi bych se nechal chvilku přemlouvat a pak . . . .

janm*

Je ale zase bezva, že mnoho žen je na "první (povrchní) pohled" "nesouměrných" "nehezkých", záměrně v uvozovkách nehezkých, v obličejích žen ( i mužů) je tím pádem úžasná pestrost. Všimli jste si někdy těch velikostí křivostí ladností neladností tvarů a výrazů v obličejích? Je to kouzelné, když je v obličeji "něco" co zase jinde není. Křivý nos, abnormálně tvarovaná ústa, posazení očí atd. dává každému obličeji velice "specifický výraz", který ale většinou není , nemusí být "ošklivým výrazem" (úhel pohledu) dle mne existují i krásné nesouměrné obličeje, krásné křivé nosy, krásná nezvyklá ústa, "příroda" je v tom až osvobozujícím způsobem svobodná. :)

ben®
hodnocení

Dobrý den, pravdu díte, že příroda je svobodná. Jenže co je to platné, když muž "jde" po vzhledu ženy a nesouměrnost nevidí jako krásu. Ale, ženy ve vztahu k mužům to mají asi nastaveno jinak - viz např. Belmondo. Zdravím!

doplněno 17.04.14 00:24:

janm - věřte, že se u těch Angličanek fakt snažím něco objevit, ale je to těžké. Asi mám málo fantazie nebo jsem líný hledat. Ale, zase vím, že u žen nejde jen o vzhled - nejsem tak povrchní.

No, ale když je hezká je to lepší.

doplněno 17.04.14 00:38:

janm - a teď si představte tu modelku bez nalíčení. Nezbude na ní už nic. Možná je zajímavá tím, že není moc hezká, ale je to typ.

janm*

Jistě, vzhled je důležitý, každému se líbí něco jiného, jedno se mi ale líbí na některých obecně většinou pojatých jako "nehezkých" a to je to, že zatímco u obecně "hezké ženy" již není v obličeji co hledat, jsou zkrátka hezké a líbí se většině, tím to většinou končí :), pak v obličeji "nehezkém" "atypickém" při podrobnějším prohlížení a "nazírání z různých úhlů" (nevím jak to vyjádřit) "objevuji zajímavé věci", co úhel pohledu to "možnost interpretace". :)

janm*

Jistě, proto píšu některých :) třeba zrovna ta p. modelka na těch fotografiích mi připadá jako "bez hloubky", prvoplánová, mnoho jsem v ní nenašel, možná by to chtělo "nějaký výrazný prvek" :)

janm*

Kdyby v ní byl alespoň "nějaký rušivý element" "něco výrazně nehezkého", pak by se něco najít dalo, možná je nezajímavá právě proto, že "jakoby nemá chybu" a to je ta chyba :) Já právě za typy považuju spíše ty, co jsou "něčím typické", něco vyčnívá "něco není úplně obyčejné" :) ,

ria*

:D jestli je ještě pořád řeč o modelce Lily, tak mě příjde z těch posledních tuctovek, co jsou jedna jako druhá, taková nejzajímavější - taková "mimozemská":D ale s líčidlama je to o stoprocent lepší, to je fakt.. :)

janm*

Tak možná patří do skupiny které interně nazývám "bez obličeje", to jsou ženy, které mají obličej jenž je možné nalíčit pokaždé na "jiný typ", anebo zůstat u toho "netypu", neobličeje :)

ukulele*

Zdravím, zajímavé myšlenky, pokud mohu, tak bych řekl, že to je dáno genetikou a obsazováním UK Vikingy. Přál bych vám zažít exkurzi norských vysokoškoláků. A o švédkách to také není moc pravda, byli jsme jak mlsní kocouři, když k nám přijely švédky, hm dvě byly hodně tmavé, asi emigrantky a dvě vypadaly jako dlouholeté učitelky němčiny. Takže zůstaly jen vzpomínky na švédské opalovací družstvo, které jelo na mistrovství světa v opalování ve filmu Plnou parou vzad ! Ale u žen není důležitý vzhled, ale to kolik dřeva naštípou, vody nanosej a koží přežvýkají.

ben®
hodnocení

Dobrý den, ano, žena by měla hlavně umět zabrat. A jak to říkají v Arábii? Snad, že správná žena má být tlustá a velká - v noci zahřeje a přes den vrhá stín (nebo tak nějak to je). Zdravím!

"Co si například myslíte o zajímavé modelce Lili Cole?"

Tak to je přesně ten typ, které nesnáším *blee*. Vzhled a výraz bakelitové panenky, pro nános všeho možného není jasné, jak vlastně vypadá. Dávám přednost přirozenému vzhledu, kdy makeup jen zkrývá případné nedostatky, lehce zvýrazňuje přednosti a není v podstatě ani moc vidět.

doplněno 17.04.14 09:24:

I když ona je tak šeredná, že by asi nezmalovaná nemohla mezi lidi. Slabší jedinci by z toho mohly mít šok s trvalými následky :-D .

emm*

Dobrý den, ano Lily Cole, nad tou jsem také velmi přemýšlela, co je na ní pěkného... :-D

Ale třeba herečka Emily Mortimer, i když jsem často sylšela, že je ošklivá, mi zrovna přijde docela pěkná, a sympatická...

amadeus*
hodnocení

0x

Už delší dobu žiji v Londýně a musím naplno říct, že na zemi snad není národ s větším procentem ošklivých žen. Průměrná angličanka je obézní, má extrémně tlustá stehna/pozadí a nehezké rysy tváře. Vždycky žasnu, když vidím, jak se taková obludka drží za ruku s poměrně normalním chlapíkem (většinou hubeným a vysokým). Naštěstí je tu hodně cizinek...

ria*

Kamarádka žijcí v Londýně mi psala, že tam je ohromné množství míšených párů, konkrétně tedy muslimů a angličanek..Těžko říct, kolik je za tím lásky a kolik vypočítavosti..

ben®
hodnocení

Dobrý den, patrně si některé anglické ženy uvědomují, že pro jejich potomky (jejich vzhled) bude lepší krev namíchat. Zdravím!

doplněno 17.04.14 09:53:

janm - obávám se, že máte pravdu.

janm*

Ano, zdá se, je to oboustranně výhodné, angličanky vylepší geny potomků a muslimové alespoň rozšíří lépe svou víru. :)

janm*

Četl jsem, že ve Francii je již víc mešit než kostelů, neboť nevyužité kostely a chrámy využili muslimské komunity, také jeden známý co byl v Anglii referoval o svém "zděšení", jak to tam vlastně dnes s mus. vypadá a nezapomenme na Německo, kde se (alespoň co jsem četl) velice úspěšně rozrůstá turecká muslimská komunita přímo v Berlíně, lidé zde narození již ani neovládají němčinu (řeč státu v němž žijí) to je pro stát velká hrozba.

janm*

Pomalu se naplňuje "prorocký výrok" Muammara Kaddáfího : "Nepotřebujeme zbraně, porazíme je dělohami našich žen."

ria*
hodnocení

0x

Pánové, omlouvám se, že odpočuji z Anglie, a zrovna s bulvárem,

ale například tato paní Vám příjde "sexy"?

super.cz/...

ben®
hodnocení

Dobrý den, a není to ta francouzská zpěvačka? Ta byla ošklivá už jako dítě a teď vidím, že má i prsa po otci. Myslím, že na dekolt musí být materiál a toho je tam pomálu. Tak tuto paní nebrat. Zdravím!

doplněno 17.04.14 12:39:

ria - toto je (byl) jeden z nejkrásnějších ženských obličejů, které znám. Co Vy na to?

janm*

Hm, nepřijde mi "sexy", možná by to chtělo hlavně jiný účes a také vypadá jaksi "nesvá".

osobnosti.cz/...

Tady je lepší fotka, je to vůbec ona? :)

martinaa*
hodnocení

0x

Kamarádka dělala několik let v Anglii aupairku, a tot mi taky říkala. Ženy nic moc, a navíc velmi sebevědomé, ať jsou vychrtlé, nebo dost obézní. Že se tam ženy vůbec nestydí naplácat na sebe jakékoli oblečení bez špetky vkusu a přihlédnutí ke své postavě. Ale zase - jak podotkla - tam ztratila veškeré mindráky ze své oplácané postavy.

doplněno 17.04.14 13:06:

Tak o kuchyni ani slovo - čím je zajímavá? Není dobrá? Anglické snídaně jsou přece docela vyhlášené.

doplněno 17.04.14 13:14:

Díky za tip ;).

ben®
hodnocení

Dobrý den, tak, to Vám věřím, že v Anglii si může neanglická žena zvýšit sebevědomí. Snad i nějaký kuchař, protože anglická strava je prý dosti zvláštní. Zdravím!

.

janm - ano, to je ta francouzská zpěvačka s vysokým čelem a bez šarmu.

doplněno 17.04.14 13:12:

martinaa - podívejte se někdy na film Senzační prázdniny.

doplněno 17.04.14 13:15:

martinaa - tak, prý už je to tam s jídelníčkem lepší - viz odkaz.

cs.wikipedia.org/...

janm*

ben- tak na některých fotkách (je jich tam víc) dle mně vypadá docela dobře, inu věc názoru, :)

Na každé ženě se najde něco pěkného.

A říká se pod ošklivou tváří, pěkná ... zahálí :-D

Mnohdy stačí takový roztomilý obličejíček vidět bez make-upu a je po roztomilosti...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]