Nejste přihlášen/a.
V neděli odpoledne jsme se chtěli podívat na výstaviště v Brně na zemědělskou výstavu Techagro. Nepříjemně mě překvapilo parkovné 180 Kč kdekoli v dohledu výstaviště (je to na okraji Brna). Přijde mi to za 2.. 3 hodiny stání na trávníku několik set metrů od brány tochu moc. Jaký je váš názor?
doplněno 31.03.14 11:58:Ještě doplním, že mě tento přístup tak naštval, že jsem parkovníkovi pěkně poděkoval a odjel. Na výstavu jsme tedy nešli. Je to tak, že tam přijíždějí lidé z celé republiky, takže když už dojedou, tak jim nic jiného než zapaltit nezbývá. My jsme jen projížděli a chtěli si (plánovaně) výstavou spestřit výlet. Navíc z nějakého důvodu letos výstava nebyla v sobotu i neděli, ale jen v neděli, takže normální lidé měli jen jediný den možnost ji navštívit.
Je to předražené. Ale na druhou stranu se i tato cena řídí zákonem nabídky a poptávky. Kdyby parkoviště díky ceně za parkovné zelo prázdnotou, nemohli by takovou cenu požadovat. Jinými slovy - dokud bude dost lidí, kteří tuhle cenu zaplatí ...
Parkoviště výstaviště Brno
V průběhu veletrhů je parkovné vyšší. Ceny jsou stanoveny individuálně pro každý veletrh zvlášť.
Parkovací dům Expoparking- není to hlavní vztup, je to z druhé strany výstaviště.
Bez rezervace 20-30 Kč/hod. vč. DPH
Předplacená rezervace 1.000-2.000 Kč bez DPH na celou dobu konání veletrhu.
Zaparkovat někde na Hlinkách v boční ulici, zdarma (netuším jak se všechny jmenují) a dojít pěšky.
Je to hodně peněz, ale je to téměř střed Brna a ne okraj proto ta cena. Mmch. Techagro je až do 3.4. a ne jen v neděli.
Jistě, ale dovolenou si na to přece brát nebudeme. No a a považovat Pisárky (zkoušel jsem pochopitelně zadní brány, přední úplně bez šance) za střed Brna bych si asi netroufl. Ale to je věc názoru. Brno je malé.
Docela by mě zajímalo, kam ty peníze asi jdou, protože o pozemky BVV (platilo se kolem řeky a všude ) se asi nejedná. Takže jestli mají nějakou dohodu s radnicí..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.