Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám otázku pro ženy. Jaké 3 nejhorší věci Vás můžou potkat ve vztahu s partnerem?
Předem díky za odpověď.
1.) Že muž ženu uhodí.
2.) Že ji sebere osobnost.
3.) Že s ní bude jednat jako se svým majetkem.
Pořadím si nejsem jistá.
Sebrat osobnost jde jen tomu, kdo tou osobností není. Kdo má vyrovnané sebevědomí, nejde mu ho sebrat. A rovněž se sebou nenechá jednat jako s něčím majetkem. Ani uhodit se nenechá. Kdo je ukotven sám v sobě a láskyplné k sobě i vůči druhým, nestane se mu to. A opačně: komu se to stane, je to jen a pouze signál, aby dotyčný sám sebe ukotvil, vybudoval si to zdravé sebevědomí, lásku k sobě i druhým
"babkazov a kapkanaděje" obě mi mluvíte z duše. Ivulenko vy toho o životě ještě moc nevíte, zatím si jen myslíte, že vaše "já" je silnější než vše ostatní.
Ahoj. To, že nemá mě? Omlouvám se, ten to humor sem skoro nepatří. Velmi obdivuji Ivulenku, to fakt nedá každý.
Každý dostane, na co má. Ke všem úkolům či jak to nazvat, dostane sílu a pomocníka ten, kdo to nevzdá. Já málem i se synem v náručí skočila z okna, kolik bolesti a otázek ve mně bylo, když mi po telefonu řekli, že je se synem moc zle. I na TOTO "tam kdesi nahoře pamatovali": přišlo mi: JANA: já si uvědomila, že bych tu nechala dceru s nemocným tátou! byla jsem okamžitě vrácena do reality, jakou kravinu bych udělala. NAŠTĚSTÍ bylo vše jištěno a nejprve se narodila dcera. Jinak nevím, fakt nevím. A ti, kdo "nedají" prostě ten opěrný bod neměli, já ano. Kdesi jsem četla: Divíš se někomu? Vezmi si jeho boty a jdi jeho cestu životem. Divit se přestaneš. Bylo to o "slabochách", jenže ono to platí i opačně: já ty síly vše ustát dostala a moc a moc mě to posílilo. Vždyť platí: co nezabije, posílí. A TO je odměna nad všechny odměny světa . Moc všem přeji najít trvalé štěstí sami v sobě (samádhí: štěstí bez ohledu na okolnosti). Šťastné ať jsou úplně všechny bytosti. Pravé štěstí je v nás. Ať je povodeň, požár, přijdu o práci, někdo zemře či se stane cokoli, jste ukotveni v sobě a VÍTE.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.