Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejhorší věc co se může stát ženě

Od: littlejacob odpovědí: 14 změna:

Dobrý den,

mám otázku pro ženy. Jaké 3 nejhorší věci Vás můžou potkat ve vztahu s partnerem?

Předem díky za odpověď.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ohneta*
hodnocení

0x

Že se partnerovi přestane líbit, partnerovi vyschne peněženka a partnerovi se nepostaví.

hodnocení

0x

Znásilnění, bití, slovní ponížení (ponižování). Jakkoliv je můj partner v mnoha věcech fakt na houby, v těchto ohledech je víc než perfektní. Respekt, úcta, tolerance, toho všeho mám ve vztahu dostatek, a jsem za to vděčná.

hodnocení

0x

1.) Že muž ženu uhodí.

2.) Že ji sebere osobnost.

3.) Že s ní bude jednat jako se svým majetkem.

Pořadím si nejsem jistá. *plac*

ivulenka*

Sebrat osobnost jde jen tomu, kdo tou osobností není. Kdo má vyrovnané sebevědomí, nejde mu ho sebrat. A rovněž se sebou nenechá jednat jako s něčím majetkem. Ani uhodit se nenechá. Kdo je ukotven sám v sobě a láskyplné k sobě i vůči druhým, nestane se mu to. A opačně: komu se to stane, je to jen a pouze signál, aby dotyčný sám sebe ukotvil, vybudoval si to zdravé sebevědomí, lásku k sobě i druhým

ivik*

Napsala jste to moc dobře a hezky!

ivik*
hodnocení

0x

Podle mě,když se z ní stane úplná husa a závislačka na muži,pak je těch věcí víc než jenom 3...

hodnocení

0x

- Domácí násilí

- Dluhy

- Závislosti typu - alkoholismus, gemblerství, drogy..

hahanaj*
hodnocení

0x

Pro mě by stačila jedna věc - kdyby přestal komunikovat ...to by byl konec

lidus*
hodnocení

0x

"babkazov a kapkanaděje" obě mi mluvíte z duše. Ivulenko vy toho o životě ještě moc nevíte, zatím si jen myslíte, že vaše "já" je silnější než vše ostatní.

ivulenka*

Ne, o životě nic nevím. Jen mám postiženého syna, muže po 13 psychózách, přešlaa jsem přes rakovinu dělohy a muž je po 3 cyklech chemoterapií malobuněčného B lymfomu. Kéž jiní ustojí aspoň desetinu zmíněného :). Mějte se moc krásně

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. To, že nemá mě? Omlouvám se, ten to humor sem skoro nepatří. Velmi obdivuji Ivulenku, to fakt nedá každý.

ivulenka*

Každý dostane, na co má. Ke všem úkolům či jak to nazvat, dostane sílu a pomocníka ten, kdo to nevzdá. Já málem i se synem v náručí skočila z okna, kolik bolesti a otázek ve mně bylo, když mi po telefonu řekli, že je se synem moc zle. I na TOTO "tam kdesi nahoře pamatovali": přišlo mi: JANA: já si uvědomila, že bych tu nechala dceru s nemocným tátou! byla jsem okamžitě vrácena do reality, jakou kravinu bych udělala. NAŠTĚSTÍ bylo vše jištěno a nejprve se narodila dcera. Jinak nevím, fakt nevím. A ti, kdo "nedají" prostě ten opěrný bod neměli, já ano. Kdesi jsem četla: Divíš se někomu? Vezmi si jeho boty a jdi jeho cestu životem. Divit se přestaneš. Bylo to o "slabochách", jenže ono to platí i opačně: já ty síly vše ustát dostala a moc a moc mě to posílilo. Vždyť platí: co nezabije, posílí. A TO je odměna nad všechny odměny světa :). Moc všem přeji najít trvalé štěstí sami v sobě (samádhí: štěstí bez ohledu na okolnosti). Šťastné ať jsou úplně všechny bytosti. Pravé štěstí je v nás. Ať je povodeň, požár, přijdu o práci, někdo zemře či se stane cokoli, jste ukotveni v sobě a VÍTE.

mmm*
hodnocení

0x

Pro mě to bylo asi to, že jsem nemohla otěhotnět i přes snahu lékařů. No a partner to nerozdýchal a opustil mě.

martinaa*
hodnocení

0x

Pouze moje úvaha, ne berná mince.

1. smrt dítěte

2. smrt partnera

3. fyzické a psychické násilí

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]