Mili radci, nebojte se, nechci zadny like nebo neco takoveho. V patek doslo v hospode k sazce, ze nezvladnu uhackovat cepici. Jde o sud piva. Tak jsem se hecnul a spachal podle navodu na internetu cosi, viz. Obrazky. Ted potrebuju jeste sedm lidi, kteri o vytvoru prohlasi, ze je to cepice. Byl bych vam moc vdecny, kdybyste podle sveho uvazeni vytvor oznacili jako cepici nebo jako cokoliv jineho. Pokud sazku vyhraju, poslu vam jedno pivko do posty nebo na email, podle prani. Dekuji Xixi.
Dekuji dekuji. Mam i video jak to montuju, manzelka me natacela, aby byl dukaz pro neverici :D Nakonec jsem zjistil, ze to hackovani neni zak tezky, asi se tim budu zivit :D
sebod*
xixi. Jestli jsi fakt nikdy nedržel v ruce háček, tak teda klobouk dolů. pěkná, móóóc pěkna
Jdu z vycházky a tak pozdě ale přece. Krásná čepice. Nechcete se tím živit? Upřednostnila bych jinou barvu ale takové "jarmulky" frčí. Pivo vám nezávidím, dala jsem si na zahrádce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.