Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Potrebuju sedm hlasu

Od: xixi* odpovědí: 17 změna:
Mili radci, nebojte se, nechci zadny like nebo neco takoveho. V patek doslo v hospode k sazce, ze nezvladnu uhackovat cepici. Jde o sud piva. Tak jsem se hecnul a spachal podle navodu na internetu cosi, viz. Obrazky. Ted potrebuju jeste sedm lidi, kteri o vytvoru prohlasi, ze je to cepice. Byl bych vam moc vdecny, kdybyste podle sveho uvazeni vytvor oznacili jako cepici nebo jako cokoliv jineho. Pokud sazku vyhraju, poslu vam jedno pivko do posty nebo na email, podle prani. Dekuji Xixi.
Potrebuju sedm hlasu
Potrebuju sedm hlasu #2
Potrebuju sedm hlasu #3

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Jo. Na ponožky to nevypadá.

Tedá Xixi,je to čepička a pěkná :-DTo pivko si ale nechej,já raději šampáňko *smich*

honzmalatny*
hodnocení

0x

Ale jo,čepice to bude.

ivik*
hodnocení

0x

Tak to smekám,to neumí ani kdejaká ženská!Jestli jste to tedy háčkoval opravdu sám...

hahanaj*
hodnocení

0x

jasně že je to čepice*palec*

cuca*
hodnocení

0x

Tedy, klobouk dolů! Ja jako zenska zvládla, a to jeste na zš, hladce, max šálu.

Kdysi se me pokousela naucit hackovat jedna stara paní, vzdálena teta, bez úspěchu.

Takze super, mohl byste si tim vydelavat.

Jen jestli mate nejake video, aby vam věřili, ze je to vlastni výtvor ;)

SUPER ČEPIČKA!

claire*
hodnocení

0x

Parádní čapka :) A barevná, veselá, s kytičkou - majstrštyk :)

xixi*
hodnocení

Dekuji dekuji. Mam i video jak to montuju, manzelka me natacela, aby byl dukaz pro neverici :D Nakonec jsem zjistil, ze to hackovani neni zak tezky, asi se tim budu zivit :D
sebod*

xixi. Jestli jsi fakt nikdy nedržel v ruce háček, tak teda klobouk dolů. pěkná, móóóc pěkna

hodnocení

0x

Čepička je to moc pěkná. Kdo by to řekl, že chlapské ruce jsou s háčkem takhle šikovné. A na první výrobek v životě? Geniální! ;)

patronka*
hodnocení

0x

Moc pěkná čepička, mně by byla malá. Kdysi jsem se snažila naučit háčkovat leváka, ale vůbec se mi nepodařilo namotat si přízi obráceně na prsty :)

hodnocení

0x

Hezká sázka a ještě hezčí čepička!

xixi*
hodnocení

0x

Tak děkji za hlasy! Vyhrál jsem *tanec*

Tady je to slíbené pivo

Potrebuju sedm hlasu #4

ivik*

Ááááách,to je dobrota!

A kde mám to Šáňo?*plac*

doplněno 30.03.14 19:47:

Jééé,děkuji*ua*To je ale dobrotka,i jahůdky jsem si přidala:-P

xixi*

No přece se muselo vychladit ;)

doplněno 30.03.14 18:35:

ono se to rozbilo *nevi*

doplněno 30.03.14 18:36:

ono se to rozbilo dvakrát sakra

@wamp asi nemáte pít :D

Potrebuju sedm hlasu #5

lidus*
hodnocení

0x

Jdu z vycházky a tak pozdě ale přece. Krásná čepice. Nechcete se tím živit? Upřednostnila bych jinou barvu ale takové "jarmulky" frčí. Pivo vám nezávidím, dala jsem si na zahrádce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]