Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mohl by mi někdo pomoci při hledání přívydělku k md, všechny inzeráty typu 160Kč za cd nebo dvě ofrankované obálky už mě rozčilují.
tento příspěvek je opravdu zajímavý, jsem taky na rodičáku, mohla bych poprosit, zda je možnost, poslat nějaké kontakty nebo nějaké info na ověřenou práci nebo tak něco? Díky Díky
ahoj Můžu se tě zeptat jestli bys mi náhodou nemohla poslat třeba webové adresy na nějakou z těch firem, co jsi tu psala? kdyžtak mi písni na e-mail: Hvezdicka.1@seznam.cz děkuju předem..
mohl bys mi aspoň ukázat z kterého data nebo pod kterou otázkou jsi tuhle odpověd našel? Děkuji moc
Já ti ani nevím, kde jsem to vzal...nevzpomínám si...nejspíš mi to vypadlo .Se moooc omlouvám
Jedna moje známá si docela pochvaluje roznášení letáků, i když tedy teď v zimě by se mi do toho nechtělo (heh, já jsem ranní spáč, takže mě by se do toho tedy nechtělo každopádně). Ráno naloží dítě do kočáru, přihodí letáky, obejde si s nimi svůj rajón a má zmáknutou jak procházku s dítetm, tak zaděláno na výdělek. Ale neptala jsem se, kolik jí to hodí
Jinak znám docela dost holek, které si doma začaly přivydělávat tím, že se vrhly do provozování e-shopů. Ale to už chce si zjistit díru na trhu, ty holky u nás začínaly prodávat šátky a vaky na nošení dětí či látkové pleny a všechny ty serpetičky kolem toho - nicméně to bylo v době, kdy se u nás nedalo nic moc koupit, teď už by to možná chtělo najít zase jinou díru, ptž i tohohle zboží je po netu celkem dost. Znám holku, která do domácí kasy přispívá provozováním diskuzního fóra.
Já sama jsem si hledala brigády přes známé - byly to jenom takové nárazovky - přepis textu do počítače, korektury textu před vydáním (tady by se možná daly oslovit nějaká vydavatelství, jestli nemají zájem), házení dat do účetního programu... ale to byly fakt nárazovky.
Dobrý den, vy máte zkušenost s touto formou, odpovídala jste někdy na takový inzerát? Já jsem teď odeslala 98 Kč s ofrankovanou obálkou, s tím, že budu dávat do obálek nějaké letáky a odesílat. Myslíte, že to bude podvod? Díky
Dobrý večer přímo zkušenost nemám, ale viděla jsem jeden pořad, kde se tímto zabívali.
A ráda se informuji, stačí chvíli brouzdat po netu a dočtete se zajimavý věci. Jsou to podvody, pokud mi někdo nabízí práci, tak je blbost, abych mu za to platila ja.
Buď je to formou letadla shánět lidi pod sebe.., nebo katalogu kde vám stejně neslibují že v něm práci najdete teda pokud vám vůbec přijde, ale zaplatíte si ho. Peníze vložit do obálek, to je klasika nebo ofrankované prázdné obálky... jo a taky zavolat na uvedené číslo, ale pak zase nechtějte vidět svůj účet za tel..
Tohle mě opravdu štve, takže moje rada nevolat, neposílat, nekupovat. Jinak bohužel ani ja sama jsem nenašla žádné ověřené stránky.
Ahoj já jsem také na MD a začala jsem pracovat pro jednu stavební spořitelnu..první měsíc jsem si vydělala cca 8.tis,tento 4.5 tis. tak jsem spokojená i kdyby to byla jen 500,- a na schůzky chodím s malým
taky jsem zkoušela si přivydělávat přes stavební spořitelnu, ale nejsem stavěná na to, že chodím po barákách a něco vysvětluji a sepisuji. Jo kdybych měla kancelář a lidi za mnou chodili už vyloženě s určitými problémy nebo pro nějakou informaci, tak bych brala všema deseti. Nebo jak vy to máte? Sama si sháníte lidi, obvoláte naslepo a pak jdete? Díky
..já se úplně náhodou seznámila s jednou paní -region.ředitelkou a ona mě oslovila,že také začínala na mateřský..začala jsem si shánět klienty nejprve mezi rodinnými příslušníky,pak ona vytáhla z jejich programu klienty,kteří bydlí v okolí mého bydliště a já se jim jela představit..mezi tím něco klaplo..navýšení,penzijní poj...atd. Taky se teprve rozjíždím a nevím jak to půjde a opravdu jsem jedna z těch,která když mi někdo zvoní u dveří tak spíše vyletí a proto domlouvám schůzky telefonicky...to pak jdu na jistotu
...a stou kanceláří..mám ji právě přislíbenou, ve větším městě než bydlím, tak snad se to klapne..učím se abych tu nezakrněla..ale spoustu věcí ještě neznám..jo a také jsem musela absolvovat výběrové řízení na obchodního zástupce v Praze.. pěkný den
Dobrý den, mohla bych Vám nabídnout brigádu zaregistrujte se na http://www.snama.cz/jel-43
Brigáda je bez vstupních poplatků, po registraci Vás bude paní z firmy kontaktovat. Ja si tak přivydělávám, sice to dělá cca 1000 měsíčně, ale dneska je každá korunka dobrá.
A můžete napsat o jakou práci jde? na jejich stránkách není absolutně nic! Zdá se mi to nějaké divné psát svá data někomu kdo nabízí něco o čem se bojí psát...
no tak to www.snama.cz je MLM a stojí to pěkně za prd, říká bez vstupních poplatků, ale že potřebujete k této práci virtuální kancelář, která kdysi stála 800 kč a to hlavně proto, aby jste si mohla objednávat produkty za nižší cenu než je pro lidi, z toho vy jste placená, ale musíte mít lidi, kteří chtějí hubnout a ty si musíte sama obstarávat..navíc to nefunguje...bacha na to! mám s tím zkušenosti
Ahoj, děvčata.
Jak to tady čtu, napadlo mě, jestli některá z vás by mohla mít zájem o prodej pobytů na území SK? Myslím si, že můžu zaručit jistotu a šikovnějším i slušné peníze. Ono někdo tady psal, že pracuje pro víc firem. Já si zodpovědně myslím, že naše provize z prodeje bude moooc lepší. Vše bude záležet na domluvě a vašich možnostech.
Jsem majitelka CK , můžu poslat i papíry/jistěpravé/! a pomohly bychom si navzájem. Nechci tady používat nějaká čarovná slova a exluzivní odměny ale...podle práce se dá k platu vydělat i pár pěkných tisíc.
Formuláře dostanete, zaškolení budete, není to nic moc, a možná vás to bude i bavit?!)
www.mahut.info tel. 776 866 829
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.