Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
potřebuji zjistit jméno tanečnice - druhé blondýny s vlnitými vlasy v čase od 2:00 v písničce Call on me -
Nééé. Nemyslím tu hlavní cvičiteku, podiv se na časy, které jsem poslal - hlavně v Call on me...
ta blondýna na odkaze s písní ,,the weekend" je ta blondýna v čase 2:09 ! je taky v tom Call on me, čase 2:00 ... prosím, díky moc
vesměs to jsou holky co dělají modeling/tanečnice/hostesky/ některé společnice a některé sklouznou i k softerotice.
No ale ta jedna tancuje hned ve dvou videcíh (ty, co jsem zde poslal a ty co znám)... tak tvoje odpověď mi moc neřekne, jak se jmenuje. Když jdou zjistit ostatní jména tanečnic z videí, tak prosím tedy i o její jméno.
tak jednoduché to není. Nikde její jméno nefiguruje a v seznamu tanečnic anglické společnosti jsem ji nenašel prozatím. Když tak zkus s tímto zavítat i na warforum.cz sekce xxx hledám je nás více kterých dokážeme najít dost ženských. Ale nehledáme stále. A tu tvou jsem prozatím nenašel v profilech.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.