Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak si mám sednout na wc?

Od: potret odpovědí: 11 změna:

Reakce na typu otázek, co sem lidi často dávají. A do této inteligentní generace rostu.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

betaraybill*
hodnocení

0x

ksichtem dolů *smich*

a spláchnout *smich*

potret
hodnocení

Děkuju, vyzkouším. :D

hodnocení

0x

No umim si predstavit, ze napr. v pripade obou rukou a nohou v sadre to muze byt docela orisek.

betaraybill*

V případě obou rukou a obou nohou v sádře ti zbyde jen bažant

hodnocení

0x

Stejně jsem se ptal, když jsem se před časem válel ve špitále se zádama.

zwiki*
hodnocení

0x

Sedat si nemusíš.Stačí pokrčit nohy a předklonit.:)

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Náhodou, tohle svého času bylo dost důležité téma. Někdy v roce 1983, když do fabriky Autobrzdy přivezli novou várku Palmových sklepanců z Kuby, tak jim zrovna tyhle věci, pracovník na jejich začlenění, učil používat. A to tak, že si sám sedl na WC mísu, vykonal potřebu. Potom si vytřel zadel papírem a ukázal zázrak stvoření na dopadové ploše. Opičáci pokývali hlavami jako že asi rozumí a pak stejně šlapali po prkýnku, nebo po porcelánu a srali do pantu a použitý papír hodili do kouta za mísu. Většina se do pár týdnů nakonec zaučila. Jinak, u práce si pořád prospěvovali a tančili. Mnozí ale byli nakonec zabiti třeba v Angole, nebo ve Svazu.

pb®
V klidu, po prkénku nám šlapou jisté zahraniční studentky ještě dnes.

endyfrog*
03.06.14 00:10
hodnocení

0x
Jak si mám sednout na wc?

figurek*
hodnocení

0x

jo páni rádci, tahle otázka není zdaleka tak slabomyslná, jak se zdá.

Stačí pořádně podvrtnutý kotník, malá kabinka, v ní dveře které se otevírají tam a máte problém. Na takový záchod si prostě nesednete.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]