Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěl jsem se Vás zeptat, zda je zde někdo, kdo ještě nehraje tuto hru? Ale, vážněji. Je to jen dočasné a módní nebo je to fenomén či mánie? A jak se to mohlo takto rozšířit? A nepoškodí to i naše národní hospodářství či školství, když to asi hodně lidí hraje v práci nebo ve škole? Otázka je spíše pro odlehčení a nechci tím nikoho, kdo je vyznavačem této hry, zarmoutit. Děkuji za reakce a zdravím!
Dobrý den, ano, odhalil jste "záludnost" mé otázky. Je zde toho už nějak moc. Zdravím!
doplněno 27.03.14 15:39:cuca - ano, o té snaze "syslíka" už vím.
Já ne .
Ona se ta mánie rozjela zde na poradne ihned potom,co se na to prvně někdo zeptal a bylo mu uspesne zodpovezeno.
Lavina. Uprimne, chtelo by to opravdu, aby tazatele používali jeden dotaz k zadávání dalších.
No ale jak to udělat, aby to zadavali tam.
Jeden Sys se o to pokoušel, je vidět že marně... sypou se další
už jsem dokonce hlásila příspěvek kvůli Pixwords. Na poradnu toto nepatří, sysel mi odpověděl, že příspěvky jsou v pořádku. spam pixwords
ano, může to být opravné, může to být bráno jako spam, ale je to otázka, se kterou chce někdo poradit. A to sem vlastně patří, proč by ne. Navíc, pokud je ve volné diskuzi...
Tím neříkám, že tu vítám tyto dotazy, jen si nemyslím, že by byly z hlediska pravidel poradny v nepořádku.
ono jde o to, ze kdyz je 10% dotazu na strance novych otazek na poradne je na tema pixwords, stava se z toho trochu pixwords poradna...
Mozna bych navrhoval kazdy dotaz na pixwords uzavrit timto odkazem poradte.cz/... a zrusit thx @greenbull nebo snad dokonce pro admina, pri vkladani nove otazky velky banner, reseni pixwords zde :D Nebo misto hlavicky poradna a geocaching jesterky, rovnou Pixwords zde :D
Me to s prominutim docela otravuje, to tady jako zacnem za chvili fotit krizovky a osmismerky? Kdyz neumi nekdo trefit slovo, tak proc to hraje, a co z te hry jako ma, kdyz pak spamuje poradnu a nic neuhodne sam. Je to postavene na hlavu. Obycejny spam, nebo dost na hrane spamu. To uz tady muzem rovnou hrat sibenici nebo slovni fotbal misto smysluplnych otazek. Nebo pokladat z nudy otazky: Kdo uhodne slovo, na ktere ted myslim, je to u me v pokoji a zacina to na "T" a konci na "E"
Je to otravné, už jsem do jednoho dotazu i napsala, že vím a neřeknu, je to snad hra, zapnout vlastní mozek a ne si nechat každé druhé slovo poradit a pak se chlubit kamarádům, že já už jsem dávno dál než oni. Myslím, že minimálně by tazatelé mohli respektovat doporučení sysla a vše vkládat do jedné otázky.
Dobrý den, já jen doufám, že ty otázky nevkládá stále stejný uživatel. Podle nicku je většinou jiný, ale není registrovaný. Nebo ta hra opravdu zasáhla celou populaci a národ se zbláznil. Zdravím!
Dobrý den, ano, již jsem to vzal na vědomí a děkuji všem, kdo se zasloužili o "redukci" tohoto problému na poradně. A děkuji i všem tazatelům na nápovědu ke hře - měl jsem chuť zahrát si tuto hru, ale již je po ní, tak ušetřím i čas. Zdravím!
@Clayman: možná by Admin mohl udělat nějaký filtr, který by při zadání slova "pixword" (nebo jaxe to jmenuje) tazatele rovnou hodil na stránky podle odkazu, zkus mu to nadhodit...
P.S.: Ale snad ta epidemie brzo přejde, takže je můj nápad zbytečný...
P.P.S.: Co si pamatuju, tak těch gelových nehtů tolik najednou nebylo, ale možná jsem služebně dost mladý...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.