Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

A zase ten PIXWORDS

Od: ben® odpovědí: 16 změna:

Dobrý den, chtěl jsem se Vás zeptat, zda je zde někdo, kdo ještě nehraje tuto hru? Ale, vážněji. Je to jen dočasné a módní nebo je to fenomén či mánie? A jak se to mohlo takto rozšířit? A nepoškodí to i naše národní hospodářství či školství, když to asi hodně lidí hraje v práci nebo ve škole? Otázka je spíše pro odlehčení a nechci tím nikoho, kdo je vyznavačem této hry, zarmoutit. Děkuji za reakce a zdravím!

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Taky mě hrani te hry docela chytlo, ale teda nenapadlo by mě s takovým "problémem" že nevím slovo ve hře otravovat na internetové poradně :)
doplněno 27.03.14 15:37: Rád luštím křížovky, možná proto mě to baví :) jinak tomu věnuju čas leda na záchodě a chvilku v posteli před spaním :-D
ben®
hodnocení

Dobrý den, ano, odhalil jste "záludnost" mé otázky. Je zde toho už nějak moc. Zdravím!

doplněno 27.03.14 15:39:

cuca - ano, o té snaze "syslíka" už vím.

cuca*
hodnocení

0x

Já ne :).

Ona se ta mánie rozjela zde na poradne ihned potom,co se na to prvně někdo zeptal a bylo mu uspesne zodpovezeno.

Lavina. Uprimne, chtelo by to opravdu, aby tazatele používali jeden dotaz k zadávání dalších.

No ale jak to udělat, aby to zadavali tam.

Jeden Sys se o to pokoušel, je vidět že marně... sypou se další :)

doplněno 27.03.14 15:40:

poradte.cz/...

už jsem dokonce hlásila příspěvek kvůli Pixwords. Na poradnu toto nepatří, sysel mi odpověděl, že příspěvky jsou v pořádku. :( spam pixwords

ano, může to být opravné, může to být bráno jako spam, ale je to otázka, se kterou chce někdo poradit. A to sem vlastně patří, proč by ne. Navíc, pokud je ve volné diskuzi... ;)

Tím neříkám, že tu vítám tyto dotazy, jen si nemyslím, že by byly z hlediska pravidel poradny v nepořádku.

joudic*

ono jde o to, ze kdyz je 10% dotazu na strance novych otazek na poradne je na tema pixwords, stava se z toho trochu pixwords poradna...

Mozna bych navrhoval kazdy dotaz na pixwords uzavrit timto odkazem poradte.cz/... a zrusit thx @greenbull nebo snad dokonce pro admina, pri vkladani nove otazky velky banner, reseni pixwords zde :D Nebo misto hlavicky poradna a geocaching jesterky, rovnou Pixwords zde :D

joudic*
hodnocení

0x

Me to s prominutim docela otravuje, to tady jako zacnem za chvili fotit krizovky a osmismerky? Kdyz neumi nekdo trefit slovo, tak proc to hraje, a co z te hry jako ma, kdyz pak spamuje poradnu a nic neuhodne sam. Je to postavene na hlavu. Obycejny spam, nebo dost na hrane spamu. To uz tady muzem rovnou hrat sibenici nebo slovni fotbal misto smysluplnych otazek. Nebo pokladat z nudy otazky: Kdo uhodne slovo, na ktere ted myslim, je to u me v pokoji a zacina to na "T" a konci na "E" :) :)

lidus*

Je to otravné, už jsem do jednoho dotazu i napsala, že vím a neřeknu, je to snad hra, zapnout vlastní mozek a ne si nechat každé druhé slovo poradit a pak se chlubit kamarádům, že já už jsem dávno dál než oni. Myslím, že minimálně by tazatelé mohli respektovat doporučení sysla a vše vkládat do jedné otázky.

ben®
hodnocení

Dobrý den, já jen doufám, že ty otázky nevkládá stále stejný uživatel. Podle nicku je většinou jiný, ale není registrovaný. Nebo ta hra opravdu zasáhla celou populaci a národ se zbláznil. Zdravím!

hodnocení

0x

Já jsem za vodou. *smich* Nemám systém Android, ale Maemo 5 a jsem za to rád, takže tu hru ani nemůžu mít.

praivo2

hodnocení

0x

Mně už ty otázky také štvou, nemohl by s tím admin opravdu něco udělat?

To je vždycky taková vlna, za měsíc si na ani nevzpomenete. Pamatujete na gelové nehty? :)
Můžete je odkazovat sem: mojepixwords.cz/...
ben®
hodnocení

Dobrý den, ano, již jsem to vzal na vědomí a děkuji všem, kdo se zasloužili o "redukci" tohoto problému na poradně. A děkuji i všem tazatelům na nápovědu ke hře - měl jsem chuť zahrát si tuto hru, ale již je po ní, tak ušetřím i čas. Zdravím!

hop®

@Clayman: možná by Admin mohl udělat nějaký filtr, který by při zadání slova "pixword" (nebo jaxe to jmenuje) tazatele rovnou hodil na stránky podle odkazu, zkus mu to nadhodit... ;)

P.S.: Ale snad ta epidemie brzo přejde, takže je můj nápad zbytečný... *nevi*

P.P.S.: Co si pamatuju, tak těch gelových nehtů tolik najednou nebylo, ale možná jsem služebně dost mladý... :)

ffifa
hodnocení

0x

No vidíte a já t hru třeba vůbec nehraji :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]