Nejste přihlášen/a.
Nevíte, kde koupit (nejlépe v nějakém elektru, nebo Bauxxx v Brně) "hodinové" spínací hodiny, tedy mechanické spínací hodiny s dobou sepnutí cca 0..60 minut. (nebo 0..30, 0,120 min)? Prostě zásuvku, která spotřebič vypne po nastaveném čase. (Tedy ani denní, ani týdenní) . Nechci ani digitální, chci jen otočit čudlíkem a hotovo, třeba jak býval časovač na starých pračkách.
Přijde mi, že je to zcela běžná věc, ale potkal jsem ji pouze na netu, a to ještě ne v běžných obchodech jako mall, alza, kasa.. ,ale jen na poměrně kuriozních serverech, kde nenakupuji (nejméně kuriozní z nich byl asi conrad). Navíc jsem našel jen verzi schuko, ale prosím, to mi tak nevadí.
Jen bych upozornil, zkontrolujte tomu střeva, pokud to má být na větší proudy.
Prodává se tu neuvěřitelný šmejd. Měl jsem denní mechanické spínací hodiny deklarované na 16A, instalace drátem 0,3 mm, kontakt z ohnutého mosazného plechu. Pro moje užití - na žárovku do terária v pohodě, ale jinak ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.