Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dárek pro kamaráda?

Od: laydygaga odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, kdo by mi tu mohl poradit, co se týká dárku, kamarádka bude mít 25 a je blázen do různých deskových her, tak mě napadlo, že bych jí mohla koupit nějaký takový dárek, co si myslíte? Nemáte někdo nějaký dobrý nápad,nebo radu? Mě se docela líbí hra Bang! nebo ještě třeba hra Znáš mě? ale nemám je doma, jenom co jsem četla o nic na internetu.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

agathexp*
hodnocení

0x

videacesky.cz/... :)

Bang! je docela profláklej, ale pokud sleduje seriál Hra o trůny, případně má ráda podobné žánry, tak deskovou hru Hra o trůny. :) Je to ale hodně složitá hra, alespoň hodinu trvá jen vysvětlení pravidel a samotné hraní třeba další čtyři. Pokud ji to ale baví a je inteligentní, tak proč ne. :)

hodnocení

0x

Zdravím, mě osobně bere hra Nevinné hrátky pro dva, ale pro kamaráda asi není moc vhodná:D Bang celkem ujde, na šerifa si hraju ráda:) Pak je třeba také hezká hra Temné znamení, nebo Saturion, nebo Fiasco, nebo hra The Big Bang Theory je hodně vtipná:)

doplněno 26.03.14 21:43:

Pro kamarádku! *zed* já četla pro kamaráda!

anaaa
hodnocení

0x

Ja mohu doporučit hru TIMELINE, je na přemýšlení a dozvite se neco noveho. Taky hru UBONGO, na způsob hlavolamů. Pokud si chcete zahrát hry na bystrost tak DUCHOVÁ. Pokud hry na delší dobu a strategické, tak jedině PROROCTVÍ.

hodnocení

0x

Je blázen do deskovek a nemá Bang!? :-o Každopádně, co doporučuju:

BANG! + dodatky Město duchů a/nebo Divoký západ - výborná hra, ale spíš pro cca 5-7 hráčů (takže pokud má víc přátel, kteří to s ním budou hrát, ber tuhle - jestli to opravdu už doma nemá).

MUNCHKIN - NAPROSTO PERFEKTNÍ HRA! U nás není moc známá, ale je to PARÁDA! Teď už vyšla i v češtině. Parodie na RPG hry, může se hrát v méně lidech. Miluju Munchkin!

TRANS AMERICA/TRANS EUROPE - staví se koleje pro vláčky a spojují se města. Skvělá hra, jednoduchá na pochopení.

PICTOMANIA - kreslí se obrázky na tabulky podle kartiček, ostatní hádají.

TIMES UP! - párty hra, ač to zní divně, doporučuju junior verzi s pohádkovými postavami.

DIXIT - PROSTĚ NEJLEPŠÍ HRA NA SVĚTĚ! :D máte kartičky s obrázky a popisujete, ostatní hádají. Je to výborná hra na relax před nějakou těžší hrou.

7 DIVŮ - složitější (ale výborná hra), sbíráte suroviny a stavíte pyramidu

DOBA KAMENNÁ - moje oblíbená, stavíte domečky, chováte zvířátka, pěstujete obilí, sbíráte suroviny atd. atd.

Muzes doporucit neco pro deti pod 7 let? Dekuji

No, v deskovkách pro děti se moc nevyznám, možná nějaké ty Activity Junior a podobně, ale i ty mi přijdou už tak pro prvňáčky. Moc hezká hra, kterou si zahrajeme občas i mezi dospělými, je Duhový závod. Je to hra pro děti od 4 let.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]