Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdy napsat holce, která se rozešla

Od: andre* odpovědí: 2 změna:
Čaute, chtěl bych vědět, za jakou dobu napsat holce a pozvat ji ven, když se před pár dny rozešla s klukem. S tou holkou jsme si před tím psali, i když byla zadaná. Dozvěděli jsme se o sobě, že se jeden druhému líbíme a že kdyby neměla kluka, nejspíš by to se mnou zkusila. Jenže já ji tomu klukovi přebrat nechtěl. Ale pár dní na to, se s nim rozešla, vypadá to že v dobrém, pořád jsou přátelé. Rád bych už nějak jednal, ale nevím, jestli není moc brzo, jestli nemá strach, nevím kdo z nich ten rozchod chtěl. Jinak moc často se zatím nevídáme, ale bydlí kousek od Prahy kde žiji já a není problém za ní dojíždět.roblém je, že mám silnej pocit, že se jí budu vnucovat. Když jsme si psali, většinou jsem to byl já, kdo napsal první. A od tý doby mi nenapsala, nevím jestli se fakt nechce hned do ničeho vrhat a ví, že po tom co jsme si psali, tak bych po ni mohl vyjet a nebo to dělá schválně. A co jsem se dozvěděl, tak s tím klukem byla i po rozchodu venku a prý jsou kámoši. Možná to moc řeším, ale přecejenom je známý fakt, že holky přitahuje víc ten, kterej je spíše odtažitý a "nedostupný".. Na druhou stranu nechci riskovat, že mi ji někdo klofne. Jsem zmatenej, fakticky nevím co dál.. :-D (mám 19 a ona 16)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hoummy*
hodnocení

0x

Napiš právě teď!

pfpetr*
Ozvy se ji ale co se týče rozchodu tak dělej blbeho. Zacni tím ze s ni budes trávit co nejvíc casu aniz by jste spolu oficiálně chodily , a
pokud ten vztah má vzniknout tak vznikne. Rozhodne nikam nespěchej a jen si užívej cas strávený s ni vedle ni . Pokud za ni teď prijdes a řekneš hele teď jsi volna já si tě vezmu tak je to vis kde

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]