Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

VOŠ Kotlářská - přijímačky

Od: monca18* odpovědí: 3 změna:

Zdravím! Chtěla bych ze zeptat jestli by se našel někdo kdo dělal přijímačky na VOŠ Kotlářská v Brně obor sociální práce? Jaké přijímačky jsou a z čeho se připravovat a jestli by mi někdo nedoporučil konkrétní literaturu? Moc by mi to pomohlo. Díky moc za odpovědi

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

našla jsem, máš tam po rozkliknutí oboru uvedené z jakých okruhů se dělají přijímačky oakobrno.cz/...

hanah*
hodnocení

0x

Ahoj Mončo, povedlo se Ti zjistit nějaké info ohledně přijímaček nebo už je máš za sebou, pokud ses hlásila na denní formu? Já bych se ráda dostala na dálkové studium a moc mi na tom záleží, nepodělila by ses se mnou o zkušenosti? Děkuji Hanka

monca18*
hodnocení

Ahoj jestli ještě potřebuješ něco vědět napiš mě na email mrkvicovamonika@seznam.cz

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]