Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Videa na fcb

Od: ukulele* odpovědí: 3 změna:

Omlouvám se za trapný dotaz, ale už jsem tak vytočený a nevědoucí, tak se ptám : Jaký mají smysl krátká videa, co jsou na facebooku a proč se to někomu líbí, nebo spíše co je to za lidi, kterým se to líbí? Nedávno jsem si pustil video, jak hrají ženy basket. Nějaký chlapi tam hodili dva koše a pak byl střih a dva blbečci mající na hlavách paruku se pitvořili u malování obličeje. A dnes jsem si pustil video s názvem , no teď honem nevím, virtuální realita, nebo co to bylo. Byl tam chlap, co parkrát přejel prstem po monitoru nahoru a dolů, pak byl záběr na malého kluka, který se něčemu smál, pak se tam hýbalo páčkou vypínače a nakonec ten člověk co pohyboval tím prstem, rozléval pití. Maj tato videa nějakou vypovídající hodnotu?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Těžko. FB se snaží propagovat "akčnější statusy" a podobná videa zřejmě někoho baví. Naštěstí mám mezi svými přáteli rozumné lidi, kteří toto, hry či jiné aplikace nesdílejí. Pár liedem (tři), jejichž jménem mi aplikace posílaly pozvánky, jsem blokla v nastavení aplikací. Ovšem je otázka, zda/jak dlouho to tak FB nechá ...

ukulele*
hodnocení

Hm, no mě se to začalo objevovat po aktivitě jednoho kolegy kaktusáře, ale komentáře a většinou oslavné tam píše jeho syn, asi to funguje tak, že se mi objevují příspěvky přátel přátel, ale je to hnus. Teď mi někdo pod můj komentář, že to je debilita napsal, že to je prý humor. No raději se směji jiným věcem...

hop®
hodnocení

0x

Ano, tato videa mají velkou vypovídající hodnotu o úrovni této sociální sítě a většiny jejích obětí (uživatelů)...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]