Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Myslíte, že si vybíráme své rodiče?

Od: nikc® odpovědí: 22 změna:

Někde jsem četla, že si naše duše vybere své rodiče ještě před narozením. Souhlasíte s tím?

doplněno 07.05.14 21:20:

V jednom filmu to taky říkala hlavní mladá hrdinka. Ale ta měla super dětství. Myslím, že ten, kdo neměl hezké dětství bude mluvit jinak.

22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudic*
07.05.14 21:06
hodnocení

0x

ne :)

rady*
hodnocení

0x

V žádném případě ne.

hodnocení

0x

Ano a souhlasím s tím. podle toho jaká karma vás čeká, vyberete si rodiče.

hodnocení

0x

Teda koukám, že už máte slušně rozjeto *smich* -ale ono je zítra volno, tak to zase tolik neva.

výtka
Upozornění od sys ladinpraha 07. 05. 2014 21:54:58
Přestože volná diskuze, zkuste se všichni držet tématu.

hodnocení

0x
A sakra.
To znamená, že jsem měl duši ještě před tím, než mne naši zplodili.
Neexistoval jsem, ale moje duše ano.
Musím se zamyslet.

emilka12*
hodnocení

0x

Ne.Jak jsem si mohla vybrat rodiče ,když jsem nebyla na světě.A co zmuže takové malé embrio.?

petr02
hodnocení

0x

Existence duše nebyla nikdy potvrzena ani vyvrácena, takže na tohle vám nikdo nemůže odpovědět.

fote
hodnocení

0x

Jakože si vybereme rodiče v prenatálním stádiu? Či ještě předtím? To je zajímavé, takže by se mohlo stát, že bych se narozdil dvěma želvám. Co takové zelí, taky si vybírá rodiče?

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Tak, jak to mají naše duše z nějakým výběrem, nevím. Ale co vím, že své adoptivní rodiče, hlavně tátu jsem si prý spontánně vybral sám. Když jsem řval jak tur v náručí sestřičky v kojeneckém ústavu, asi na roce a půl, když se můj nastávající táta ke mě přiblížil, přestal jsem řvát a vztáhl na něj ručičky. Tak jsme se nějak navzájem vybrali, a mě jim pak dokonce dali do péče. Že se tak stalo, jsem se dozvěděl ke svým 40cátinám. Bylo to skvělý dětství. Mohli to prozradit i dřív. Mamku jsem ještě stihnul, táta umřel daleko před tím.

hodnocení

Ahoj. Já skvělý dětství neměla a vždycky jsem chtěla jiné rodiče. Ale dnes, když jsem dospělá, se s tím jen smiřuju.

humbucker*

Ahoj. Život někdy přináší situace a věci, se kterýma se musíme nějak vyrovnávat a časem i smířit. Ať se ti to zdárně daří. Dobrou.

hodnocení

0x

Příjde mi to fantasy, jako třeba cestování v čase. Proč ne?! Je to pěkná představa. Pěkný sen. ;) Karma je mrcha. A funguje. To vím naprosto jistě. Tak proč ne i takto? Strašný způsob převtělení, reinkarnace, prý je do hladového ducha. To je prý nejhorší. :(

Cestování v čase, je méně "fantasy" než to, že si rodiče vybíráme :)

lidus*
hodnocení

0x

Sice to nebylo špatné ale patrně se moje duše při výběru přehmátla, já se určitě chtěla narodit do zlaté kolíbky. Přehodnotila jsem už spoustu věcí ale tomuto nevěřím (zatím, už zítra to může být jinak).

sonyboj*
hodnocení

0x

Moje duše, před znovuzrozením musela být buď opilá na šrot, nebno totálně sjetá z drog, protože bych chtěl vidět toho blázna, který si dobrovolně vybere matku, která ho bude bít hlava nehlava smotanou šňůrou od vysavače jen proto, že přišel domů z venku o 10 minut dýl, než měl nakázáno. Zkouška jestli lžu, byla taková, že zapálila sirku a já musel říct pravdu, protože kdybych lhal, sirka by mi spálila jazyk. Co vy na to, budhisté a zen budhisté, vybrali byste si? ;)

Aniz bych chtel snizoval vahu toho co pises, mam jeden technicky dotaz.

To Te matka honila po byte s celym vysavacem, aby Te mohla narezat snurou od vysavace?

Jen, ze mi to prijde dost neprakticke.

sonyboj*

Ne-e, utíkat jsem se neodvážil. Musel jsem lehnou na gauč a vytrpět si trest. Jediný odpor, na který jsem se vzmohl bylo, že jsem se zakousnul a držel, dokud to šlo, abych nezačal brečet. Časem jsem si vybudoval docela slušný tréning na zvládání bolesti, takže ve finál´é si vlastně nemám na co stěžovat :)

Nene, je možné, že v minulém životě jste byl hajzlík a teď jste si to odpykal. Karma!

hodnocení

Tak to nejste sám. Taky jsem si hodně užila s rodičema a trestali mě až moc za nic kolikrát a napadalo mě, že to je za to, že jsem v minulém životě něco vyváděla špatného. Na lince bezpečí mi řekl doktor, že takový případ utrpení ještě neměl. Stačí mít jednoho rodiče sadistu a užijete si více než dost. Vaše maminka buď taky byla tak týraná nebo sadistka. Tak mě to ovlivnilo tak, že jsem se bála chlapů a dělat sex. Představa sadomasoch. sexu mě rozhodně nelákala. Až teď v 35 letech jsem v pohodě.

Axus - mě nikdo šňůrou od vysavače neřezal, ale když jsem byl malý kluk, měli jsme doma vysavač s odpojitelnou šňůrou (jako bývala u starých žehliček a remosek). Takže technicky to proveditelné bývalo ;) .

No jo, Magdone, ale kdyz Ty jsi byl maly kluk, to jeste byl Šemík hříbě...*vtip*

sonyboj*

Však já taky pamatuju mrtvý moře, když ještě bylo marod :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]