Nejste přihlášen/a.
Někde jsem četla, že si naše duše vybere své rodiče ještě před narozením. Souhlasíte s tím?
doplněno 07.05.14 21:20:V jednom filmu to taky říkala hlavní mladá hrdinka. Ale ta měla super dětství. Myslím, že ten, kdo neměl hezké dětství bude mluvit jinak.
Ahoj. Tak, jak to mají naše duše z nějakým výběrem, nevím. Ale co vím, že své adoptivní rodiče, hlavně tátu jsem si prý spontánně vybral sám. Když jsem řval jak tur v náručí sestřičky v kojeneckém ústavu, asi na roce a půl, když se můj nastávající táta ke mě přiblížil, přestal jsem řvát a vztáhl na něj ručičky. Tak jsme se nějak navzájem vybrali, a mě jim pak dokonce dali do péče. Že se tak stalo, jsem se dozvěděl ke svým 40cátinám. Bylo to skvělý dětství. Mohli to prozradit i dřív. Mamku jsem ještě stihnul, táta umřel daleko před tím.
Ahoj. Já skvělý dětství neměla a vždycky jsem chtěla jiné rodiče. Ale dnes, když jsem dospělá, se s tím jen smiřuju.
Moje duše, před znovuzrozením musela být buď opilá na šrot, nebno totálně sjetá z drog, protože bych chtěl vidět toho blázna, který si dobrovolně vybere matku, která ho bude bít hlava nehlava smotanou šňůrou od vysavače jen proto, že přišel domů z venku o 10 minut dýl, než měl nakázáno. Zkouška jestli lžu, byla taková, že zapálila sirku a já musel říct pravdu, protože kdybych lhal, sirka by mi spálila jazyk. Co vy na to, budhisté a zen budhisté, vybrali byste si?
Aniz bych chtel snizoval vahu toho co pises, mam jeden technicky dotaz.
To Te matka honila po byte s celym vysavacem, aby Te mohla narezat snurou od vysavace?
Jen, ze mi to prijde dost neprakticke.
Ne-e, utíkat jsem se neodvážil. Musel jsem lehnou na gauč a vytrpět si trest. Jediný odpor, na který jsem se vzmohl bylo, že jsem se zakousnul a držel, dokud to šlo, abych nezačal brečet. Časem jsem si vybudoval docela slušný tréning na zvládání bolesti, takže ve finál´é si vlastně nemám na co stěžovat
Tak to nejste sám. Taky jsem si hodně užila s rodičema a trestali mě až moc za nic kolikrát a napadalo mě, že to je za to, že jsem v minulém životě něco vyváděla špatného. Na lince bezpečí mi řekl doktor, že takový případ utrpení ještě neměl. Stačí mít jednoho rodiče sadistu a užijete si více než dost. Vaše maminka buď taky byla tak týraná nebo sadistka. Tak mě to ovlivnilo tak, že jsem se bála chlapů a dělat sex. Představa sadomasoch. sexu mě rozhodně nelákala. Až teď v 35 letech jsem v pohodě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.