Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, dnes jsem v poštovní schránce objevil lístek od společnosti Mediaservis, s. r. o., kde je psáno, že hledají doručovatele letáků a adresných zásilek. Píší tam, že práce je vhodná pro studenty, důchodce apod...
Mě by zajímalo jestli má někdo z Vás zkušenosti s touto firmou a jestli má cenu si u nich brigádu zajistit. Chtěl bych vědět jestli nevíte jaký mají např. poměr práce a výplaty. Samozřejmě nečekám, že za brigádu dostanu nějak výborně zaplaceno ale zase za nějakou "almužnu" se mi také dělat nechce. A je ta firma vůbec spolehlivá, jestli to nejsou nějací podvodníci. Přeci jenom nějaká seriózní firma by mi do schránky nehodila kus papíru bez jakéhokoliv razítka, podpisu apod :D
A letáky by si orazítkované nechtěla? Je to normální reklama. Přece ti nikdo nebude psát dopis ať jdeš k nim na brigádu.
Výpata se odvíjí od dané práce. Zkuste se podívat na web, zda tam není více.
doplněno 25.03.14 19:01:Je zvláštní, že píšete ze stejného počítače.
Kdysi jsem u nich roznášela letáky, je to asi 4-6 let zpátky? Bylo potřeba si zajistit něco na rozvoz letáků (kolo, tašku na kolečkách), množství letáků docela velké, kolikrát na den letáky vyskládané do výšky člověka. Jinak v pohodě, plat chodil, vycházelo to na málo, kolem 60-70 Kč/hod - placené je to ale cenou za 1 ks letáku, ne na hodinu (ve stylu 10 haléřů za 1 leták).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.