Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu jakou mohou mít tyto staré poštovní známky cenu,stačí orientačně díky
doplněno 25.03.14 18:47:viz příloha tam jsou naskenované děkuji
Tento dotaz mě pobavil, těšil jsem se na známky z doby 1840 - 1900 což jsou opravdu historické známky. Jak vidím tyto tři, tak ty jsou zadarmo dítěti začínajícímu sběrateli, a nechci si stahovat žádné soubory, ale jestli je to stejné, tak bych to nikde nenabízel a hlavně bych tomu neříkal historické známky...
mimochodem, a v případě, že se jedná o známky cca ze 60. let 19. stol. (cca R(-U) a okolí), tak co? - já jsem už dřív narazil na nějaké odkazy na netový katalogy, ale tam jsem ani nic neviděl... (ne, že bych čekal, že to bude mít nějakou cenu - nemluvím o nějaké té tisícovce, ale opravdu velkou cenu; jen by mě zajímalo, jestli si člověk aspoň zhruba může sám odhadnout cenu (i s tím, že dík neznalosti nějakého důležitého kriteria, detailu známku mnohonásobně nad-, nebo pod-hodnotí, to je jasný))
jo, četl, docela pečlivě (pokud možno prosím o konkrétnější vyjádření)
doplněno 26.03.14 14:01:P.S. pokud jste můj příspěvek pochopil tak, že se vyjadřuju ke známkám z původního dotazu (teda jako že ty jsou cca z půlky 19. století), tak tomu tak opravdu nebylo, to mě ani nenapadlo, že by se to dalo pojmout takhle (?)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.