Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chci se zeptat, Vás můžu, ale i žen, když se muži fotíte se ženou, jak ji na té fotce držíte? Já jsem zvyklí stát vedle ní, a pravou ruku ji položit kolem pasu, což se asi ve většině případů dělá. Každopádně mě zajímá jestli zrovna tato "technika" není příliš troufalá. A chci se zeptatá Vás ženy, jestli toto při focení příliš řešíte, nebo je Vám to jedno, pokud Vás ten druhý nedrží na příliš nevhodných místech.
0x
Tak asi bude zalezet jednak s jakou zenou a jednak co to ma byt za fotku
S dcerou, s pritelkyni / manzelkou, milenkou, nadrizenou v praci, pani kralovnou...
Fotka z dovolene, oficialni fotka, na vystavu, do casopisu...
Pokazde bude vhodne neco jineho.
0x
Myslím,že ruka kolem pasu není zase až tak nevhodné místo. Samozřejmě to beru tak,že jsi v pozici foceného,a ne fotografa, a že se fotíš s ženou, s kterou tě cosi spojuje, a ne s nějakou cizí,neznámou, u které by i ta ruka kolem pasu mohla být nevhodná. A pokud fotíte ateliérové fotky u dobrého fotografa, sám by si vás měl postavit. On by na to měl mít "lepší oko".
0x
Dulezite je take jak se u toho tvarite (civilne, ustarasene nebo majetnicky) podle toho to uchopeni muze ruzne vyznit. Porad lepsi vzit zenu kolem pasu nez "levitujici ruce"viz google.com/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.