Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Focení se ženou

Od: carlos* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

chci se zeptat, Vás můžu, ale i žen, když se muži fotíte se ženou, jak ji na té fotce držíte? Já jsem zvyklí stát vedle ní, a pravou ruku ji položit kolem pasu, což se asi ve většině případů dělá. Každopádně mě zajímá jestli zrovna tato "technika" není příliš troufalá. A chci se zeptatá Vás ženy, jestli toto při focení příliš řešíte, nebo je Vám to jedno, pokud Vás ten druhý nedrží na příliš nevhodných místech.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tak asi bude zalezet jednak s jakou zenou a jednak co to ma byt za fotku

S dcerou, s pritelkyni / manzelkou, milenkou, nadrizenou v praci, pani kralovnou...

Fotka z dovolene, oficialni fotka, na vystavu, do casopisu...

Pokazde bude vhodne neco jineho.

hodnocení

0x

Myslím,že ruka kolem pasu není zase až tak nevhodné místo. Samozřejmě to beru tak,že jsi v pozici foceného,a ne fotografa, a že se fotíš s ženou, s kterou tě cosi spojuje, a ne s nějakou cizí,neznámou, u které by i ta ruka kolem pasu mohla být nevhodná. A pokud fotíte ateliérové fotky u dobrého fotografa, sám by si vás měl postavit. On by na to měl mít "lepší oko".

virgill
hodnocení

0x

Dulezite je take jak se u toho tvarite (civilne, ustarasene nebo majetnicky) podle toho to uchopeni muze ruzne vyznit. Porad lepsi vzit zenu kolem pasu nez "levitujici ruce"viz google.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]